Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Daniel Zdrânc: „Responsabilii din primărie ar fi trebuit să se asigure că străzile din Alba Iulia sunt curățate, măturate și spălate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, Daniel Zdrânc, vorbeste despre cum autoritățile din Alba Iulia ar trebui să fie mai implicate, în această perioadă caniculară, asigurându-se că străzile din oraș sunt curățate, aspirate și spălate.

„Temperaturile ridicate din ultimele zile și creșterea valorilor pentru poluarea cu praf ar fi trebuit să-i mobilizeze pe responsabilii din primărie!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ar fi trebuit să se asigure că străzile din oraș sunt curățate, aspirate(măturate) și spălate. Mai mult, cred ca în această perioadă ar trebui întreprinse acțiuni suplimentare de curățenie!

Conform caietului de sarcini și a contractului încheiat între primăria municipiului Alba Iulia și operatorul serviciului de salubrizare, când temperatura trece de 30 de grade activitățile de stropit pe căile de circulație se execută ZILNIC!

Spor la treabă! Albaiulienii așteaptă rezultate!”, a scris Daniel Zdrânc pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea