Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Cuplurile ”de aur” din Alba Iulia, premiate de municipalitate cu bani, vin și diplome, într-o atmosferă de sărbătoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cupluri de aur, sarbatorite de municipalitate89Cuplurile ”de aur” din Alba Iulia, care au împlinit sau împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie, au fost premiate, duminică, de municipalitate, într-o atmosferă de sărbătoare. La Hotel Parc din Alba Iulia au fost prezente 34 de cupluri care au primit câte 400 de lei, o diplomă înrămată și o butelie de vin personalizată.

În total au fost premiate 39 de cupluri din municipiu.

Manifestarea a început la ora 14.00, sărbătoriții fiind așteptați cu câte un pahar de șampanie, doamnele primind și un trandafir.

Cupluri de aur, sarbatorite de municipalitate02Evenimentul a început cu o scurtă rugăciune în care preotul a binecuvântat masa, i-a felicitat pe cei prezenți, și le-a urat multă sănătate. ”Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Cu siguranță, cei 50 de ani ai dvs. s-au desfășurat sub simțirea dragostei. Este de apreciat și preocuparea și grija pe care autoritățile o au pentru dumneavoastră”.

După cuvântul părintelui, sărbătoriților li s-a cântat ”La mulți ani!”.

Primarul Mircea Hava a arătat că se bucură că este al 9-lea eveniment de acest fel. ”Mă bucur că acum 9 ani de zile Cupluri de aur, sarbatorite de municipalitate38ne-am gândit să creăm și să ținem acest eveniment care denotă respectul pe care-l avem față de dvs. Mai am și eu un pic până la 50 de ani (n.r. de căsătorie). Să vă ajute Dumnezeu să veniți și dumneavoastră, la mine, când îi voi împlini. Țin la dvs. și tot ceea ce se face, se face pentru că meritați. Nu există nimic ascuns, nimic în spate, decât respectul și dragostea față de dvs.”, a afirmat Hava.

Primarul a făcut, după servirea aperitivului, câte o poză cu fiecare cuplu.

Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul folcloric 60 PLUS. Din program a făcut parte și un concurs de dansuri, administrația locală bazându-se, probabil, pe faptul că în cei 50 de ani de căsătorie vârstnicii au devenit specialiști. La sfârșit a avut loc o tombolă cu premii.

Vârstnicii au avut serviți cu mai multe feluri de mâncare, tort, inclusiv vin și coniac.

Facebook-ul nu este utilizat doar de tineri

Cupluri de aur, sarbatorite de municipalitate56O familie fericită, modernă, Lucreția și Ionel Danciu, au spus, răspunzând unei întrebări, că sunt utilizatori ai rețelei sociale Facebook. Ei au arătat că este o bună modalitate de socializare, unul dintre copii fiind stabilit în București. S-au cunoscut în facultate, iar nunta au avut-o puțin timp mai târziu, spre deosebire din cuplurile din ziua de astăzi care așteaptă ani buni până să treacă la pasul cel mare. Întrebat dacă este bine că în ziua de astăzi îndrăgostiții se căsătoresc mai târziu, domnul Ionel a spus, în glumă, firește, că este bine deoarece scapă mai repede. Cuplurile ar trebui să aibă copii de tineri, este de părere doamna Danciu.

Alte cupluri au precizat că tinerii greșesc că amână căsătoria deoarece, în opinia lor, instituția familiei este foarte importantă.

Alții au arătat că greșelile vieții se petrec din cauza că tinerii nu aleg să se căsătorească mai devreme.

Evenimentul a adus bună dispoziție, socializare și zâmbetul pe buzele sărbătoriților.

Au participat și reprezentanți din administrație, consilieri municipali din partea PNL, PSD, PPDD și cei doi viceprimari Paul Voicu și Gabriel Pleșa.

[nggallery id=481]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea