Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Cupa ”Hosszú Elemér” la şah, în Aiud. Câștigătorii primei ediții a competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cupa Hosszú Elemér la sah04Colegiul ”Bethlen Gábor” din Aiud a fost sâmbată gazda primei ediţii a Cupei ”Hosszú Elemér” la şah. Turneul a fost organizat în memoria profesorului Hosszú Elemér de către Asociaţia Sportivă BGK Aiud, cu sprijinul catedrei de educţie fizică şi sport din cadrul Colegiului ”Bethlen Gábor”, dar şi al profesorului Deák-Székely Levente, directorul Casei Corpului Didactic Alba şi preşedintele Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România filiala Alba.

Prezenţi la competiţie, soţia regretatului maestru aiudean si alţi şahişti din judeţ au evocat personalitatea maestrului Hosszú Elemér, fost campion national la şah prin corespondenţă, multiplu campion judeţean, finalist al campionatului national şi unul dintre cei mai buni antrenori de şah din judeţul Alba din toate timpurile,

Concursul s-a bucurat participarea elevilor din Colegiul ”Bethlen Gábor”, dar şi a unor foşti elevi ai colegiului aiudean, pasionaţi de şah.

Iată rezultatele finale:

Seniori:

  1. Mihály Szabolcs
  2. Deák-Székely Szilárd Levente
  • Kerekes Csaba

Juniori:

  1. Kónya Előd
  2. Kolumbán Pál
  • Pinkóczi József

Copii:

  1. Kerekes Ákos
  2. Székely Róbert
  • Zudor Mátyás

Fete:

  1. Bárdi Lujza
  2. Virág Thekla Mária
  • Moga Petra

Arbitrajul a fost realizat de către candidatul de maestru Bardi Tibor, fost elev al regretatului maestru Hosszú Elemér, cu sprijinul profesorilor de educaţie fizică şi sport ai colegiului Kerekes Ferenc şi Tályai Irina Stefania. (A.M.)

[nggallery id=1547]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea), medalii la naționalele masters

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea) au cucerit numeroase medalii la naționalele masters de la Reșița De curând, la Reșita, s-a disputat Campionatul Național de Înot Masters, competiție la care s-au remarcat înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi, legitimați la CSM Unirea Alba Iulia. La a 13-a ediția a naționalelor au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea