Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cum se simte Emma, micuța cu ochi albaștrii din Alba, după o lună de când a ajuns la clinica din Barcelona: ”Rugați-vă în continuare pentru noi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum se simte Emma, micuța cu ochi albaștrii din Alba, după o lună de când a ajuns la clinica din Barcelona: ”Rugați-vă în continuare pentru noi!”

Emma, fetița cu ochi albaștri din Alba, a ajuns în urmă cu o lună la clinica din Barcelona, pentru investigații, în speranța unui diagnostic clar și tratament, după o mobilizare exemplară a oamenilor din județ.

Mama Emmei a postat pe rețeaua de socializare Facebook noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale și despre cum decurg lucrurile la o lună de când au ajuns în Spania.

”După o lună în Barcelona, în care am stat doar 3 zile în spital, iar restul am fost doar ambulatoriu, ca să fac un mic rezumat, deocamdată nu ni s-a confirmat niciun diagnostic, mai așteptăm rezultatele la încă o testare genetică care poate ne va lumina. Deocamdată există doar suspiciunea unui sindrom foarte rar.

Emma are zile și zile, unele mai bune, altele mai proaste. Deocamdată crizele nu sunt stăpânite, dar cu siguranță sunt mai puține. Ea este mai prezentă, mai activă, mai fericită. Trebuie să mai stăm până la sfârșitul lui mai. Planul este ca din cele 5 antiepileptice să rămână doar cu 2 și abia apoi să încerce să mai introducă sau să schimbe unul și dacă nu funcționează, urmează implantarea nervului vagal, însă procesul este foarte lent.

În 2 săptămâni o să reușim să scoatem cortizonul, iar ea deja aproape a scăpat de sindromul Cushing și începe să-și recapete trăsăturile frumoase.

Ce pot să vă spun este că suntem pe mâini bune, însă încercarea noastră este una foarte grea, din care o să ieșim învingători indiferent de ce este necesar pentru asta.

Mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul, gândurile, rugăciunile și vă rog din suflet, nu vă opriți să ne pomeniți în rugăciune, rugați-vă să nu fie vorba despre sindromul pe care-l bănuiesc. Rugați-vă în continuare pentru noi! Mă înclin!”, a postat mama fetiței pe profilul de Facebook.

Reamintim că Emma a fost diagnosticată cu encefalită autoimună sero-negativă, epilesie cu crize focale rezistente la tratament și sindrom cushing latrogen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea