FOTO/ Cugirul votează: Candidații PSD, PNL și PMP pentru Parlamentul României au votat cu speranța unei vieți mai bune, pentru o Românie stabilă, un guvern eficient și un parlament puternic.

Primul dintre cei care și-au exercitat dretul la vot (ora 10:00) la secția de votare nr. 142 (Grădinița Voinicel) a fost candidatul pentru Senatul Românie din Partea PMP, Vasile Sorin.

vot-cugir001Acesta s-a prezentat la urne împreună cu soția sa, iar la ieșire din secția de votare ne-a declarat: ,,Amvotat pentru un parlament , care să lupte pentru drepturile și interesele cetățenului roman. Am votat pentru un viitor mai bun al copiilor noștri”.

INFORMARE COVID-19

La ora 10:30 s-a prezentat la vot, la secția 144 (Casa de Cultură,)împreună cu soția, candidatul pentru Camera Deputaților, liberalul Emil Nicolae Muntean, care după exercitarea votului a făcut următoarea declarație: ,,Am votat pentru o Românie stabilă, puternică și liberă. Pentru un guvern eficient și profesionist.

Candidatul PSD pentru Senatul României, Cornel Murg(fost prefect de Alba) a votat împreună cu soția și nepoata sa la secția de votare nr 142, din incinta Grădiniței ,,Voinicel”(ora 12:30. Declarația sa după vot: „Am votat în primul rând pentru un parlament puternic care să aibă puterea pentru un guvern pe patru ani,care să majoreze salariile,să aducă tinerii plecați în străinătate înapoi acasă,care să dezvolte IMM –urile,să creeze noi locuri de muncă pe lângă cele existente,și nu în ultimul rând să aibă de grijă de toate categoriile socio – profesionale ale țării. În secția de votare mai sus amintită ,presa a întâmpinat dificultăți ( din partea președintei secției de votare) în a-și exercita atribuțiile mass –media, fiind invitată să ocupe loc pentru a fotografia, dincolo de intrare în secția de votare. Această atitudine l-a determinat pe candidat să-i atragă atenția că trebuie respectată libertatea presei.

Mircea Trifan, președintele social – democraților din Cugir și-a exercitat votul la ora 11.30, la secția de votare nr. 145, de pe strada 21 Decembrie 1989. El a făcut pentru Ziarul Unirea următoarea declarație: ,,Am votat azi, cu speranța unei vieți mai bune pentru toți românii, pentru copiii noștri care merită o viață mai bună în țara noastră. Am votat ca părinții și bunicii noștri cei care au clădit țara asdta să fie respectați și să aibă o bătrânețe liniștită”. Potrivit datelor culese de la cele 17 secții de votare, până la ora 13:00, se prezentaseră la urne 12,4% din numărul cetățenilor înscriși pe liste, ceea ce înseamnă la nivelul orașului 2478 de votanți.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cugir 11 decembrie 2016 at 16:07

Au votat pt ciolan ca de fiecare data.Rusine!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...