Rămâi conectat

Curier Județean

(FOTO) Cugir: Sute de participanţi au fost prezenţi la manifestările dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 iunie la Cugir01Programul manifestărilor din Cugir, dedicat Zilei Intarnationale a Copilului a fost unul destul de reuşit, mobilizând pe lângă sutele de copii, părinţi sau bunici, chiar dacă unele întreruperi generate de o ploaie neaşteptată au produs unele disfuncţionalităţi în derularea evenimentului.

Terenurile şi sălile de sport, aparţinând Clubului Sportiv Orăşenesc şi institutilor şcolare de învăţământ, ca şi Bulevardul Alexandru Sahia  au devenit neîncăpătoare pentru o serie de activităţi precum: fotbal, tenis, cros, handbal, karate, box, karturi, şah, biciclete, triciclete role, desene pe asfalt, toate desfăşurate sub supravegherea antrenorilor, profesorilor sau instructorilor sportivi.

Singurul incovenient care a dus la modificarea programului a fost ploaia din cauza căreia Spectacolul de Animaţie mult aşteptat de copii, prevăzut să se desfăşoare în stradă s-a mutat la Casa Orăşenească de Cultură. În acest cadru, artiştii clujeni au interacţionat cu micuţii prezenţi în sală, copiii fiind invitaţi să participe la variate şi atractive concursuri sau să fie pictaţi pe faţă. La final, copiii au fost răsplătiţi cu dulciuri şi baloane colorate sau modelate în diverse forme.

Pentru reuşita evenimentului merită evidenţiată contribuţia şi sprijinul acordat de organizatori: Primăria, Consiliul Local, Casa de Cultură, dar nu în ultimul rând implicarea notabilă din partea cadrelor didactice, a antrenorilor şi instructorilor sportivi, cărora le transmitem pe această cale numai felicitări!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea