Rămâi conectat

Cultură Educație

Foto Cugir: Elevii au arătat că le pasă de semenii lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa Orăşenească de Cultură din Cugir a găzduit joi seara un spectacol caritabil înainte de Paşte, organizat de elevii Colegiului Naţional „David Prodan”, în parteneriat cu elevii Liceului de Muzică şi Arte plastice din Alba Iulia, cu dorinţa de a strânge donaţii pentru a ajuta familiile nevoiaşe din localitate.

Chiar dacă numărul participanţilor n-a mai fost ca la manifestările din anii precedenţi, organizate  cu prilejul sărbătorilor de Paşte sau Crăciun, important a fost gestul acestor tineri elevi cu suflet mare, care au dăruit pe scenă, tot ce au avut mai bun, pentru a lăsa o impresie de neuitat.

Cei prezenţi la spectacol au putut urmări un concert de cântece Pascale susţinut de către grupul Aprentis al Colegiului „David Prodan”, şi-au încântat privirile cu mini-spectacolul de dans modern, au ascultat poezii şi muzică de calitate.

Cei care au încântat şi au impresionat în mod special participanţii au fost oaspeţii, prin soliştii vocali şi instrumentali ai Liceului de Muzică şi Arte Plasice din Alba Iulia, aplaudaţi la scena dechisă de spectatorii prezenţi. Elevii din clasa d-nei profesoare Teodora Zărnescu au demonstrat şi de această dată valoarea de excepţie a unei instituţii în domeniu, relevată prin interpretare şi talent de soliştii vocali: Alina Maer, Andrei Lazăr, Maria Lazăr, Andreea Constantin, Michael Cetean-(Olimpic al Naţionalei de Muzică)

La aceleaşi standarde de valoare s-au situat şi instrumentiştii liceului albaiulian: Ciprian Vârciu, Ovidiu Ţăran, Cătălin Petric, Iulian Ţuţ, Flavius Ignat, aproape toţi recompensaţi cu premii la Olimpiada Naţională de Muzică.

Felicitări tuturor, fie ei interpreţi sau organizatori pentru gestul lor de a aduce un zâmbet de bucurie pe buzele celor mai nevoiaşi semeni ai lor, cu prilejul Sfintelor sărbători ale Paştelui.

Din puţinii bani strânşi, cca. 900 lei, elevii liceului cugirean vor face pachete cu alimente pe care le vor oferii unor familii sărace din oraş.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea