Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU LPS Alba Iulia – CSM CSȘ Ploiești 83-49 | Echipa din Cetatea Marii Uniri, şase victorii din şase în turneul semifinal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Misiune facilă pentru CSU LPS Alba Iulia, pretendenta la promovare în Liga Naţională de baschet feminin, echipa condusă de Nicuşor Marcu impunându-se fără emoţii în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în compania formaţiei CSM CSŞ Ploieşti, scor 83-49 (23-7, 17-9, 25-9, 18-24).

CSU LPS Alba Iulia are maximum de puncte, 12, după şase întâlniri şi se plasează pe prima poziţie a ierarhiei. Runda viitoare, duminică, 26 martie, va fi o deplasare dificilă, la Agronomia Bucureşti, învinsă în etapa a 16-a la Timişoara. “Am câştigat fără probleme, în condiţiile în care am întâlnit o echipă accesibilă. Jocul următor va fi însă mult mai dificil, la un alt nivel de dificultate”, a precizat antrenorul Nicuşor Marcu, următorul joc acasă fiind în 7 aprilie, cu Rapid Bucureşti.

La prima reprezentaţie în faţa fanilor în cadrul turneului semifinal, gruparea albaiuliană a avut parte de un oponent facil. Amfitrioanele au condus în permanenţă, la mijlocul meciului, la pauza mare scorul fiind unul detaşat, 40-16. Şi al treilea parţial a fost la discreţia gazdelor, care au mărit ecartul, ajungând să conducă într-un mod concludent. De la 65-25, a intervenit relaxarea, diferenţa de pe tabelă strângându-se în ultimul sfert, singurul câştigat de vizitatoare. Marcatoare CSU LPS: Kelly Walter – 23 de puncte, Adina Ivașcu – 17 puncte, Mădălina Geleriu – 13 puncte, Ionela Țetcu și Georgiana Plăvițu – câte 8 puncte, Alexandra Boțan – 5 puncte, Alexandra Bobar – 4 puncte, Andreea Fleșer – 3 puncte și Iuliana Petrifălean – două puncte; pe bancă Florina Rusu (ușor accidentată) și Teodora Petrescu, în teren a mai intrat Andra Geleriu. Primele 4 clasate se califică în turneul final, iar apoi primele două vor promova în Liga Națională de Baschet feminin.

Sursa foto: CSU LPS Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea