Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSȘ Blaj, bronz la naționalele de cadeți, Tudor Balu – MVP-ul turneului! Performanță remarcabilă în “Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanță remarcabilă pentru CSȘ Blaj, echipa de cadeți condusă de apreciatul antrenor Alexandru Man reușind să câștige medaliile de bronz în cadrul Campionatului Național de cadeți. În plus, talentatul Tudor Balu a fost desemnat MVP-ul competiției juvenile, al doilea premiu individual adjudecat de voleibalistul din „Mica Romă”, după ce recent a fost desemnat cel mai bun ridicător al campionatului național de juniori. În meciul decisiv penru ocuparea ultimei trepte a podiumului, CSȘ Blaj a învins fără drept de apel pe  CSȘ Tulcea, gazda competiției, scor 3-0. „Este un nou rezultat extraordinar al acestei generații, care în urmă cu doi ani a fost vicecampioană națională la speranțe. O echipă care m-a făcut mândru> Despre Tudor, un singur lucru, în curând va fi asaltat de oferte„, a spus „Delu” Man.

Blajul a pierdut primul meci disputat, 2-3 cu LAPI Dej, ulterior trecând de CSȘ Bacău (3-0). A umat un nou eșec, 0-3 cu campioana CTF Mihai 1, turneul fiind încheiat cu stil, două succese: 3-1 cu CSȘ Bistrița și demonstrație de forță, 3-0, în  meciul decisiv

În acest an, CSȘ Blaj a izbutit două calificări la turneele finale, respectiv între primele șase formații din țară, de curând, la Dej, clasându-se pe poziția a 5-a, la juniori.

Numai alte două cluburi din țară se lăudă cu asemenea rezultate la masculin (LAPI Dej și CST Mihai I București), respectiv echipe calificate la ambele secțiuni! Așadar, o continuare a performanței la nivel înalt, o calificare cu repetiție și un al doilea motiv de satisfacție în voleiul din Blaj, într-un interval scurt.

Lotul CSȘ Blaj, la cadeți a fost compus din Marian Chiorean, Tudor Balu/ cpt, Antonio Jidveian, Gabriel Bărbat, Sebastian Șuteu, Robert Rus, Iustin Nicoară, Krisztian Polgar, Cristian Bălău. Dintre aceștia, doar trei nu sunt și în efectivul juniorilor (Chiorean, Șuteu și Rus).

CTF Mihai I a cucerit pentru a treia oară consecutiv al titlul la cadeți. De data aceasta cu o zi înainte de terminarea turneului final, pe locul secund clasându-se LAPI Dej.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea