Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 2-3 în sferturile Cupei României | Campioana, victorie, după o revenire de la 0-2!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campioana României și-a revenit din pumni și a reușit să câștige manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României, în deplasare cu CSO Voluntari, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2 la seturi.

A fost CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 2-3 (25-22, 25-17, 19-25, 21-25, 4-15), după o revenire remarcabilă a vizitatoarelor. Returul se va disputa în 13 decembrie în “Alba Blaj” Arena.

 Într-o partidă ce a durat o oră și 52 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Heidy Casanova – 25 și Mira Todorova – 17 de la gazde, respectiv Katarina Jović – 23 și Isidora Kockarević – 18, de la vizitatoare.

Sâmbătă, la ora 18.00, pe propriul teren este disputa cu CSM Constanța, contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin, abordată de gazde de pe poziția a 4-a a ierarhiei (16 puncte).

Iarăși o prestație cu multe căderi în dreptul formației din “Mica Romă”, ce venea după dezamăgirea cu Dinamo din Divizia A1 (0-3), dar deținătoarea titlului s-a reglat din mers și a reușit să întoarcă soarta unei întâlniri începute extrem de modest, prefigurându-se, la un moment dat 3-a înfrângere într-o săptămână, în 3 competiții diferite. Duelul dintre două formații rănite în orgoliul după precedenta rundă din Divizia A1 a fost dominat de în prima parte de gazde, care zilele trecute s-au despărțit după 4 ani de antrenorul Milan Ljubicic.

Blajul a s-a trezit și a început să joace la 0-2 la seturi, adjudecându-și al treilea parțial, avându-le în teren pe Katarina Jović, Anneclaire Ter Brugge și Raisa Ioan.

Partida s-a încins iar al 4-lea set a fost sub semnul echilibrului, până la 21-21, dar în cele din urmă vizitatoarele au egalat situația. Meciul a fost tranșat la tie-break, unde Blajul a avut nervii mai tari și s-a distanțat la 8-0 (pe serviciul Iarinei Axinte), avans decisiv care a concretizat o revenire spectaculoasă a deținătoarei titlului.

În celelalte dispute: CSM Târgoviște – Corona Brașov 3-2, CSM București – Rapid 0-3 și CSM Lugoj – Dinamo 3-0.

Volei Alba Blaj: Bogumila Biarda – 4 puncte, Iarina Axinte – două, Nneka Onyejekwe – 3, Jovana Kocić – 3, Drussyla Costa – 3, Isidora Kockarević – 18, Britt Rampelberg (l), Andra Cojocaru (l); au mai intrat Lea Deak, Katarina Jović – 23, Raisa Ioan – 4, Paula Partnoi, Anneclaire Ter Brugge – 9 (Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic

FOTO: CSM Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea