Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 2-3 în sferturile Cupei României | Campioana, victorie, după o revenire de la 0-2!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana României și-a revenit din pumni și a reușit să câștige manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României, în deplasare cu CSO Voluntari, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2 la seturi.

A fost CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 2-3 (25-22, 25-17, 19-25, 21-25, 4-15), după o revenire remarcabilă a vizitatoarelor. Returul se va disputa în 13 decembrie în “Alba Blaj” Arena.

 Într-o partidă ce a durat o oră și 52 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Heidy Casanova – 25 și Mira Todorova – 17 de la gazde, respectiv Katarina Jović – 23 și Isidora Kockarević – 18, de la vizitatoare.

Sâmbătă, la ora 18.00, pe propriul teren este disputa cu CSM Constanța, contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin, abordată de gazde de pe poziția a 4-a a ierarhiei (16 puncte).

Iarăși o prestație cu multe căderi în dreptul formației din “Mica Romă”, ce venea după dezamăgirea cu Dinamo din Divizia A1 (0-3), dar deținătoarea titlului s-a reglat din mers și a reușit să întoarcă soarta unei întâlniri începute extrem de modest, prefigurându-se, la un moment dat 3-a înfrângere într-o săptămână, în 3 competiții diferite. Duelul dintre două formații rănite în orgoliul după precedenta rundă din Divizia A1 a fost dominat de în prima parte de gazde, care zilele trecute s-au despărțit după 4 ani de antrenorul Milan Ljubicic.

Blajul a s-a trezit și a început să joace la 0-2 la seturi, adjudecându-și al treilea parțial, avându-le în teren pe Katarina Jović, Anneclaire Ter Brugge și Raisa Ioan.

Partida s-a încins iar al 4-lea set a fost sub semnul echilibrului, până la 21-21, dar în cele din urmă vizitatoarele au egalat situația. Meciul a fost tranșat la tie-break, unde Blajul a avut nervii mai tari și s-a distanțat la 8-0 (pe serviciul Iarinei Axinte), avans decisiv care a concretizat o revenire spectaculoasă a deținătoarei titlului.

În celelalte dispute: CSM Târgoviște – Corona Brașov 3-2, CSM București – Rapid 0-3 și CSM Lugoj – Dinamo 3-0.

Volei Alba Blaj: Bogumila Biarda – 4 puncte, Iarina Axinte – două, Nneka Onyejekwe – 3, Jovana Kocić – 3, Drussyla Costa – 3, Isidora Kockarević – 18, Britt Rampelberg (l), Andra Cojocaru (l); au mai intrat Lea Deak, Katarina Jović – 23, Raisa Ioan – 4, Paula Partnoi, Anneclaire Ter Brugge – 9 (Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic

FOTO: CSM Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea