Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Viitorul Cluj 3-1 (1-1) | Victorie cu „lanterna roșie”, dublă Fetița și reușită Roșu

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – Viitorul Cluj 3-1 (1-1), în prima etapă din playout. Victorie cu „lanterna roșie” pentru amfitrioni, dublă Fetița și reușită Roșu, după ce vizitatorii au avut avantaj

CSM Unirea Alba Iulia a debutat în play-out cu o victorie împotriva „lanternei roșii”, Viitorul Cluj, scor 3-1 (1-1), dubla lui Răzvan Fetița, a doua din primăvară, întorcând rezultatul. O formulă cu câteva modificări au prezentat „alb-negrii” la primul meci din play-out, confruntare disputată pe teren sintetic, la Stadionul „Pielarul” din Sebeș. Amfitrionii au dominat, portarul Cecicheș a avut câteva intervenții excelente, iar scorul a fost deschis surprinzător, de Podea (20), un șut de la distanță scăpat de Bucur. Un rezultat surprinzător a fost anulat de reușita lui Fetița (40) – șut de la 20 de metri, în diagonală, bară-gol. Răzvan Fetița, căpitanul gazdelor, a realizat dubla cu un șut pe jos, după o acțiune colectivă (70). În prelungiri, Roșu (90+3) a parafat rezultatul final.

Important este că am început cu dreptul play-out-ul. Băieții au dat dovadă de putere și caracter, reușind să revenim. Victoria este incontestabilă, am mai avut două goluri anulate și am ratat 5-6 ocazii monumentale. Am dat șansă și jucătorilor care au evoluat mai puțin, astfel s-a produs debutul lui Ardeiu la echipa de seniori, și așa vom face până la final pentru a ne edifica asupra lotului”, a declarat Alexandru Pelici.

CSM Unirea Alba Iulia este la a 5-lea joc imbatabil (4 succese și o remiză), dar trăiește o dezamăgire nereușind calificarea în play-off.

CSM Unirea: Bucur – Sebaș, Ardei, Vomir, Giurgiu – C. Cristea (65, Indrei), Mâlnă (81, M. Boldea) – Fl. Istrate, Fetița (77, Raicea), R, Nistor (65, Ardeiu) – M. Codrea (65, Roșu); rezerve Stoian, I. Grozav, Ciaun, Vl. Stanciu.

Viitorul: Cecicheș – Milandru, Podea, Șerbănescu, Tica, Gățan, E. Bartoș, Herciu, B. Grosy, D. Mureșan, Szilaghy; rezerve Mathe, D. Popa, Dreve, I. Moldovan, Cozac, Mocanu, Cr. Istrate, Thiam, Vodă. Antrenor Laurențiu Rus.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea