Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: CSM Școlar Reșița – Performanța Ighiu 3-4 (2-2) | Meci nebun, Vlădia a marcat golul victoriei în minutul 90+4!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

csm-scolar-resita-performanta-ighiu-7În etapa a 3-a a Seriei a 4-a, CSM Școlar Reșița – Performanța Ighiu 3-4, după ce scorul a fost egal, 2-2 la pauză. O partidă interzisă celor cu probleme cardiace, un moment „zero” pentru vizitatori!

Finalul a fost unul incendiar, gazdele având doi jucători eliminați: Costachi (88) și Ponoran (90+1), în acel moment.

Golurile au fost marcate de Liuba (11), Costescu (42), Costachi (77, penalty, fault Gîț), respectiv S. Szekely (7), Keita (21, 46), Vlădia (90+4).

*Defensivă găurită!

S. Szekely a deschis scorul după o acțiune individuală, gazdele au egalat prin Liuba. Keita a marcat apoi pentru 2-1, cu un șut de la 25 de metri și iar gazdele au egalat până la pauză. Performanța este echipa contrastelor, în condițiile în care marchează în fiecare meci, dar și primește gol, defensiva fiind copleșită, cu 12 goluri încasate în 4 meciuri oficiale!!! Apărarea lui Adorian Himcinschi suferă, scârţie, este penetrabilă, fiind cea mai slabă din Serie după trei etape, răstimp în care portarii au fost învins de 9 ori!

*Adorian Himcinschi: „Am trăit un meci nebun!”

Am trăit un meci nebun, cu de toate, am trecut de la agonie la extaz. Am controlat jocul, nu ne mulțumea egalul și de aceea au fost momente în care am riscat. Felicit jucătorii că au crezut în ei, într-un moment delicat în care puțini mai credeau în noi. Cu fiecare etapă care trece, vom dovedi că avem forță. Avem valoarea individuală, dar trebuie să creștem în omogenitate. Am avut o săptămână foarte grea, a fost acea înfrângere cu Ripensia, a fost acea creștere în joc de la Sebiș, dar neconcretizată în rezultat, acum ne-am descătușat„, a declarat Adorian Himcinschi.

*Pentru Performanța, acum începe campionatul!

Se poate spune că pentru Performanța acum începe campionatul, după un start ratat, cele trei puncte fiind vitale pentru o echipă în suferință și aflată cu sabia deasupra capului. În două zile, la Sebiș, în Cupă și acum în Valea Domanului, Performanța a trăit periculos, precum un acrobat pe sârmă, trecându-i glonțul pe la ureche. „Pentru noi acum începe campionatul. Era vital să învingem!!! Chiar dacă am învins la Reșița, n-aș mai vrea să trăiesc ce am trăit în acest joc!. Victoria nu are însă nicio valoare, dacă n-o dublăm în partida cu UTA 2″, a declarat Adorian Himcinschi.

Un meci nebun, cu răstunări de scor, cu oaspeții conducând în două rânduri, dar fiind egalați la pauză. Imediat la reluare, Keita și-a trecut în cont dubla, însă Performanța nu se putea bucura deja de prima victorie stagională, întrucât Costachi a egalat din penalty în minutul 77.

O victorie in extremis, e cu atât mai frumoasă cu cât e obținută în ultimele minute. Ca de obicei, am avut o prestație bună pe faza ofensivă și încă suferim în defensivă. Am întâlnit o echipă bună, aveam date despre echipa din Reșița. Am reușit să câștigăm și cele trei puncte sunt importante pentru noi. Noi am transferat o serie de jucători importanți pentru acest nivel. Sincer, noi vrem să câștigăm fiecare meci. Dacă la final vom fi undeva sus va fi foarte bine. La meciul de astăzi putem spune că valoarea individuală a făcut diferența. Am câștigat pe partea de exprimare, a valorilor individuale. Suferim însă la omogenitate. Aveam însă nevoie de victorie la Reșița și mi-am asumat riscul de a începe meciul cu un junior în poartă. Nu îi putem pune în cârcă juniorului goluri primite. A fost o greșeală în lanț, probabil un portar mai experimentat putea să ne ajute, să ne salveze„, a precizat Himcinschi, imediat după meci.

Nebunia a continuat,  în secundele de prelungiri, Vlădia a adus toate cele trei puncte oaspeților (reluare cu capul după centrarea lui Bold), ce au reușit un pas mare spre reabilitare.

Performanța: Mikloș (56, Tiut) – Bold, Ov. Turuș, Mintaș, Cherecheș – Boldea, Poiană – Fetița (72, R. David), Keita (67, Vlădia), Făgărășanu – S. Szekely (56, Gîț); rezerve Circov, G. Toma. Antrenor Adorian Himcinschi.

Foto: Expres de Banat

[nggallery id=2665]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Tg. Mureș – CSM Unirea Alba Iulia 0-2 (0-0), într-o partidă restanță! „Alb-negrii”, campionii play-out-ului Seriei 9, Roșu – gol și pasă decisivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a învins în deplasare pe ACS Tg. Mureș, scor 2-0 (0-0), într-o partidă restanță din Seria 9 a eșalonului terț, și continuă seria de invincibilitate din acest an. „Alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri au câștigat astfel play-out-ul cu două etape înaintea finalului stagiunii. Formația condusă de Alexandru Pelici, singura din Seria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea