Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, CSM Școlar Reșița – Industria Galda 3-1 (0-0), în ultima rundă a turului | A treia înfrângere consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a încheie cel mai modest tur petrecut în eșalonul terț cu o deplasare extrem de dificilă în Valea Domanului, un eșec, scor 1-3 (0-0), cu toate golurile marcate în actul secund, gazdele deschizând scorul dintr-un penalty contestat de vizitatori.

Cu trei înfrângeri la rând, Industria Galda iernează în subsolul clasamentului, pe poziția a 14-a, prinsă în hora retrogradării.

*1-0, MIN. 47: penalty pentru gazde, un fault asupra lui Săulescu  comis de Boancă și gol D. Ene. 
*2-0, MIN. 61: SAULESCU reia la colțul lung centrarea din bandă de la Taciuc
*3-0, MIN. 90+1: D. ENE a majorat avantajul
*3-1, MIN. 90+3: GERGELY reduce ecartul, cu primul său gol în Liga a 3-a, o execuție surprinzătoare din afara careului, ce l-a suprins pe portar
În minutul 77, Industria a ratat un penalty, Zimmermann a parat șutul lui Cioară, după ce Frențiu a fost faultat în careu.

*Paul Ciucă: „Un penalty inventat a deblocat meciul”

Nimeni nu contestă valoarea echipei din Reșița, dar, la 0-0, imediat după pauză, arbitrul inventează un penalty și deblochează meciul pentru Reșița, care altfel era foarte greu să marcheze la cum se juca. Vor mai trece poate 100 de ani de la Marea Unire și tot nu se va termina cu aceste lucruri murdare. Noi am pierdut multe puncte în prima parte a campionatului, când am avut absențe esențiale datorate accidentărilor. cu echipe ca Reșița e mai greu să faci puncte. La mulți ani România și vedem noi ce-o mai fi„, a transmis Paul Ciucă.

În fața formației pregătite de Paul Ciucă stă CSM Școlar Reșița (locul 7, cu 23 de puncte), cea mai în formă echipă a Seriei a 4-a în acest moment, relansată în cursa spre promovare după preluarea de către Leo Doană. “Rosso-nerii” din Banat s-au reinventat în ultimele 6 dispute și sunt neînvinși de 6 săptămâni, în care au strâns 14 puncte (remize acasă cu FC Avrig și Național Sebiș), au primit un singur gol (etapa trecută, la Dumbrăvița) și au trei succese la rând.

Min 7 sut Ene de la 16 m la coltul scurt, respins in corner. Staicu trimite peste poarta din 6 m, dintr-o centrare de la Săulescu (10)). Cernea (12) a tras de la 20 de metri în brațele lui Zimmermann.  Min 32, lovitura de cap staicu prinsa de portar, la centrarea lui Szijj. Min 40 staicu trimite din careu peste poarta. Min 43 Săulescu trimite din voleu in transversala.

În schimb Industria a ajuns pe loc retrogradabil (13, cu 15 puncte), după cele două eșecuri în derby-urile “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir.

CSM Școlar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Prodan, Vadasis, Breșneni, Mierlici, Taciuc, D. Ene, Staicu, Săulescu; rezerve F. Toader, E. Oprea, Hrudei, Mustețea, Izmană, Albu, I. Găman. Antrenor Leo Doană.

Industria: Iancău – Fl. Schiau (88, Gergely), Haiduc, S. Fulea (84, D. Sîrbu), Boancă – D. Lupșan – Frențiu, Cernea, Al. Costea, Adam (73, Puha) – Cioară (82, Baghiu); rezerve Lepădat, R. Trif,  Puha, D. Stoia. Antrenor Paul Ciucă.

Arbitri: Al. Suvar (Sibu), Al. Filip (Timișoara), M. Duță (Avrig) Observatori E. Arsa (Arad), F. Oglindoiu (Mehedinți)

Sursa foto: Gligor UDREA și Ștefan MORARU (caon.ro)

[nggallery id=6514]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea