Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Școlar Reșița – Industria Galda 1-1 (0-1) |Trupa lui Paul Ciucă, remiză în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-ripensia-timisoara-6CSM Școlar Reșița a remizat cu Industria Galda de Jos în derby-ul penultimei etape a turului din Seria a 4-a a Ligii a 3-a și are șanse să ierneze în fotoliul de lider.

Formația condusă de Paul Ciucă a realizat un rezultat surpriză, un egal care a stricat sărbătoarea formației din Valea Domanului, pregătită să celebreze alături de fani clasarea pe prima poziție la mijlocul sezonului. Deși nu a mai câștigat de 5 jocuri, Industria dovedește în continuare că are potențial, remizând în ultimele două runde cu pretendente la promovare, CSM Școlar Reșița și Ripensia Timișoara!

*Paul Ciucă: „O remiză în fieful liderului reprezintă un succes”

Un meci pe care l-am controlat în mare parte, am condus cu 1-0 și am avut superioritate numerică, dar a intervenit al doilea galben acordat gratuit lui Costea. Meciul s-a echilibrat și am primit gol la una dintre puținele șanse de gol ale adversarului. La începutul jocului, dacă ne-a fi întrebat cineva că suntem mulțumiți cu un egal, spuneam că „da”, dar după derularea ostilităților nu ne convine acest rezultat. Însă după felul cum s-a jucat, puteam obține lejer victoria. Un punct în deplasare împotriva primei clasate reprezintă un succes, o reușită„, a spus Paul Ciucă, în acest joc debutând P. Man în eșalonul terț.

Rezultatul a fost echitabil, în condițiile unui teren foarte dificil, Industria reușind să țină piept unui oponent în formă, găldenii trecându-şi în cont prima remiză externă din tur.csm-scolar-resita-industria-galda-8

Deși lipsiți de serviciile a trei jucători de bază, Frențiu, S. Mureșan și G. Goronea, vizitatorii au încurcat planurile primei clasate, ce venea după 6 victorii consecutive.

În minutul 27, Boloș a marcat primul său gol pentru Industria, după o foarfecă din careu, o execuție pretențioasă, la o centrare trimisă de Cr. Bodea. Egalitatea a fost restabilită de Costescu în minutul 76, din apropiere, la colțul scurt, o fază ce a surprins defensiva adversă.

*Două roșii!

Din minutul 32, liderul este în inferioritate numerică, Breșneni fiind eliminat pentru o intrare violentă la Cernea. În minutul 61, s-a restabilit egalitatea numerică, întrucât Costea a văzut roșu pentru cumul de avertismente, al doilea fiind acordat gratuit.

Echipe de start: *CSM Școlar: Zimmerman – Săndescu, Liuba, Negrei, Doda, Costescu, Coviț, Breșneni, Banac, Bloju, Beloescu; rezerve Petruț, Buzdugan, Ciucur, Marcu, Muselin, Toțu, Szijj. Antrenor Leo Doană.

Industria: Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Boloș (74, Vonya), D. Lupșan, Costea, Cr.  Bodea – Baghiu (71, A. Cîmpean), Cernea (86, P. Man); rezerve Iancău – Fulea, Ov. Oniga. Antrenor Paul Ciucă.

Foto, text Gligor UDREA

[nggallery id=3011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea