Ziarul Unirea

FOTO: Cristian Petropulos, noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba *Acesta îi succede în funcţie lui Sorin Corpodean!

Cristian Petropulos este noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, în urma alegerilor desfăşurate astăzi. Acesta preia funcţia de conducere a fotbalului amator din Alba de la Sorin Corpodean, aflat în fruntea AJF Alba în ultimii 16 ani.

Fost secretar general al AJF Alba, Petropulos l-a învins pe Augustin Damian, cu scorul  52-21, un vot anulat și astfel a tranșat ecuația președinției Asociației Județene de Fotbal Alba încă din primul tur.

ELIT

La întâlnire au fost prezenți 75 din cei 78 de membrii afiliați. După ce Cristian Petropulos a fost ales noul președinte al AJF Alba, în locul acestuia, ca și secretar general al AJF Alba a fost desemnat Mihai Țîra. „Îi mulțumesc lui Sorin Corpodean pentru tot ce m-a învățat și în același timp pentru faptul că a acceptat să-mi fie consilier Mă simt obligat să duc mai departe această muncă, AJF Alba fiind cotată drept una dintre cele mai bune din țară„, a precizat Petropulos, predarea de ștafetă dintre cei doi fiind simbolică printr-o minge de fotbal. Prima problemă aflată pe agendă este rezolvarea sumei de 275.000 de lei de la CJ Alba.

*Trofee de excelență pentru Iosif Luca și Ovidiu Maier

Antrenorul albaiulian Iosif Luca (82 de ani) și fotbalistul de legendă Ovidiu Maier au primit Trofee de Excelență din partea AJF Alba. Distincțiile au fost înmânate de Sorin Corpodean, care a răsplătit astfel performanțele celor doi.

ADEZIUNE PLUS ALBA

*Corpodean, premiat „la capăt de drum”

Fostul arbitru FIFA și-a sfârșit mandatul printr-o scurtă cuvântare, care s-a încheiat în aplauzele celor prezenți. După derularea a două filmulețe video, Sorin Corpodean a avut parte de o surpriză plăcută. Colaboratorii din AJF Alba, reprezentanții Comisiei de Arbitri Alba Iulia, și ai Comisiei Județene de Arbitri i-au oferit diferite cadouri (diplome, tablouri), inclusiv un trofeul de excelență. Corpodean va rămâne în continuare în cadrul AJF Alba, ca și consilier al noului președinte.

*Gheorghe Mărginean l-a acuzat pe Damian de „blat”

Gheorghe Mărginean, reprezentantul echipei Nicolae Linca Cergău l-a acuzat pe candidatul Augustin Damian de „practici incorecte” la finalul sezonului trecut, când echipa sa era în luptă directă cu CIL Blaj de promovare în Liga a IV-a. Acesta a spus că a fost nevoit să ajungă la DNA.

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

sahu 3 aprilie 2015 at 19:17

s-a trezit cine sa vorbeasca, gheorghe marginean de la cergau care este mascariciul fotbalului judetean. un sfat pentru gheorghe marginean de la cergau: mai spala-te mai baiete ca miroseai ca o buda de gara de nu mai puteau sa respire cei care stateau langa tine. baie sau dus nu se face doar atunci cand ploua sau cu o zi inainte de pasti sau in ajunul craciunului. vezi ca s-a inventat sapunul. balegarul o fi ingrasamant natural dar nu este recomandat sa mirosi ca o balega. degeaba te dai cu parfum daca ai jegul pe gat de doua degete.

Comentariile sunt oprite