FOTO: Covrigăria IOAN a ajuns și în orașul Cugir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cunoscuta ,,Covrigărie Ioan”, care a apărut pe piață în urmă cu aproape patru ani, și are puncte de desfacere în mai multe localități precum: Sebeș,Tg.Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și București a deschis astăzi, un magazin și în orașul Cugir.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Încă de la primele ore ale dimineții, cugirenii au au făcut coadă pentru a cumpăra produsele pregătite într-un modern și atractiv spațiu situat pe strada Al. Sahia,( lângă Banca ,,Transilvania”). Potrivit administratorului, punctual de lucru din Cugir are 10 angajați (câte 5 pe schimb), desface o gamă diversificată de produse, de la covrigi simpli cu diferite semințe, până la langosi și produse consistente, cum ar fi: aperitive cu ștrudel și cașcaval, specialități cu cârnăciori picanți sau gustări dulci, covrigi cu ciocolată, dulceață etc.

,,Suntem bucuroși că Ioan ,,Covrigi cu suflet” a ajuns și la Cugir grație strădaniei noastre de a realiza o investiție ( destul de costisitoare), menită să satisfacă nevoile și gusturile oamenilor din aceast frumos oraș. Gama de produse proaspete este diversificată, iar preparatele se fac în fața clienților, fără a folosi materiale congelate. Mergem încrezători cu sloganul “Calitatea face diferența!” iar motto-ul afacerii rămâne ”Covrigi cu suflet”, ne-a declarat administratorul.

De menționat că anul trecut, la TOPUL FIRMELOR 2016, unde Camera de Comerț a premiat companiile cu rezultate deosebite „Covrigaria Ioan”, firma Oprita Business SRL a primit diploma cu locul 1 pe domeniul de activitate. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Coco 6 martie 2018 at 21:07

De la deschiderea primei covrigarii, nu trece saptamana sa nu le trec pragul, chiar dacă asta m-a costat câteva kg in plus. Merita efortul!;))

tamba 6 martie 2018 at 21:54

Autorul articolului confunda bancile. Spatiul respectiv nu se afla in apropierea bancii pomenite in articol. Dar ma rog, bine ca le-a facut reclama gratuita.

Tara lui Papura Voda 6 martie 2018 at 22:30

Unde-i coada, acolo-i si romanu’…pam pam

Comentariile sunt oprite