Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Covrigăria IOAN a ajuns și în orașul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cunoscuta ,,Covrigărie Ioan”, care a apărut pe piață în urmă cu aproape patru ani, și are puncte de desfacere în mai multe localități precum: Sebeș,Tg.Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și București a deschis astăzi, un magazin și în orașul Cugir.

Încă de la primele ore ale dimineții, cugirenii au au făcut coadă pentru a cumpăra produsele pregătite într-un modern și atractiv spațiu situat pe strada Al. Sahia,( lângă Banca ,,Transilvania”). Potrivit administratorului, punctual de lucru din Cugir are 10 angajați (câte 5 pe schimb), desface o gamă diversificată de produse, de la covrigi simpli cu diferite semințe, până la langosi și produse consistente, cum ar fi: aperitive cu ștrudel și cașcaval, specialități cu cârnăciori picanți sau gustări dulci, covrigi cu ciocolată, dulceață etc.

,,Suntem bucuroși că Ioan ,,Covrigi cu suflet” a ajuns și la Cugir grație strădaniei noastre de a realiza o investiție ( destul de costisitoare), menită să satisfacă nevoile și gusturile oamenilor din aceast frumos oraș. Gama de produse proaspete este diversificată, iar preparatele se fac în fața clienților, fără a folosi materiale congelate. Mergem încrezători cu sloganul “Calitatea face diferența!” iar motto-ul afacerii rămâne ”Covrigi cu suflet”, ne-a declarat administratorul.

De menționat că anul trecut, la TOPUL FIRMELOR 2016, unde Camera de Comerț a premiat companiile cu rezultate deosebite „Covrigaria Ioan”, firma Oprita Business SRL a primit diploma cu locul 1 pe domeniul de activitate. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea