FOTO. Copiii Grădiniței cu P.P. Step by Step Nr. 12 din Alba Iulia, au realizat activități dedicate Sărbătorilor Pascale

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Copilaşii harnici de la grădinița cu program prelungit step by step nr. 12 din Alba Iulia, sprijiniți de părinți, ne-au arătat că pregătirile pentru Sărbătorile pascale sunt în toi.

Micuții au încondeiat ouă, prin diverse tehnici folosind chiar şi cifre, le-au vopsit, au confecționat felicitări de Paşti, cu desene şi mesaje adresate prietenilor de la grădi, educatoatelor şi celor dragi pe care nu îi pot întâlni şi vizita în zilele de sărbătoare, au gătit, au participat la curățenia de primăvară, alături de iubiții lor părinți și abia așteaptă să petreacă sărbătorile în familie.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Managerul Grădiniței cu P. P. Step by Step nr.12, prof. Suciu Veronica, împreună cu întreg colectivul instituției, le-a transmis copiilor, prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/gradinita12alba un îndemn:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Oricât de prinşi am fi de febra pregătirilor de Paşte, nu trebuie să-i uităm pe copii. Este bine să-i antrenăm în acțiunile noastre şi sã-i sensibilizăm să facă fapte bune. Să ofere din puținul lor altor copii care au şi mai puțin decât ei, să îi ajute pe cei vârstnici, să se abțină de la răutăți şi de la vorbe urâte. Nu ar fi rău să fie antrenați în acțiuni umanitare care să vină în ajutorul copiilor săraci sau bolnavi. În acest fel, îi obişnuim de mici să fie buni şi să le pese de cei din jurul lor. Lumina din ochii curați ai copiilor şi bucuria deplina pe care o poartă în inima lor se revarsă asupra tuturor şi astfel ne ajută pe toți cei risipiți în gânduri şi griji de tot felul sau cuprinşi de teamă să simțim şi să redescoperim adevarata bucurie a Sărbătorii Învierii Domnului. Săptămâna Mare să vă aducă PACE si LINIŞTE in casele voastre!”.

Prof. înv.preșc. Ioana Delia Decean, Responsabil Imagine al GPP Step by Step Nr 12, Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei