Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Copiii de la Liceul Teoretic Teiuş, „Împreună de Halloween”. Paradă a costumelor, filme, muzică, desene şi scenete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Halloween, copiii din clasa pregătitoare B şi clasa a III-a B de la Liceul Teoretic Teiuş au petrecut împreună, cu muzică, filme, paradă a costumelor, scenete şi dansuri. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul proiectului intitulat sugestiv  „Împreună de Halloween”, iniţiat de cadrele didactice ale acestor clase Adina Vântu şi Ionela Verdeş. „Ne informăm despre Halloween!”, „Jack-personajul cu capul de dovleac”, „Lampa lui Jack”, „Desene de Halloween”, sunt doar câteva dintre activităţile desfăşurate de cei mici.  

Elevii au prezentat şi şi-au admirat reciproc lucrările realizate de Halloween, au vizionat un filmuleţ despre această sărbătoare şi au ascultat şi au dansat pe melodia ,,Nu mi-e frică de Bau-Bau!’’. Copii din clasa pregătitoare B au organizat o paradă a costumelor cu specific de Halloween, iar elevii clasei a III-a B au prezentat celor mici o frumoasă scenetă intitulată ,,Ne daţi sau o-ncurcaţi?’’. La final,  răsplata muncii lor au fost dulciurile.

Programul s-a încheiat într-o atmosferă festivă, copiilor acordându-li-se diplome cu specific de Halloween.

Potrivit cadrelor didactice, scopul acestui proiect a fost transmiterea unor cunoştinţe  despre începuturile Halloweenului, despre sărbătoarea pe care  toţi oamenii din zilele de astăzi o sărbătoresc, despre legenda felinarului din dovleac.

[nggallery id=2527]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea