FOTO| Contractul pentru creșterea eficienței energetice a clădirii administrative la Unitatea Militară 0338, Alba Iulia a fost semnat: Investiție de peste 2.7 milioane lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Miercuri, 26.08.2020, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba a fost semnat contractul de achiziție publică de proiectare tehnică și execuție lucrări, între Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba și S.C. Transilvania Prest Soluțion S.R.L. ca ofertant lider și S.C. Adal Soluțion S.R.L.- ca asociat.

Contractul în valoare de peste 2,7 milioane lei, are ca obiect Creșterea eficienței energetice a clădirii administrative la Unitatea Militară 0338 Alba Iulia și vizează anveloparea termică a clădirii în vederea reducerii consumului anual de energie primară. Pavilionul vizat reabilitării este cel principal și este construit în anul 1980, conform normativelor în vigoare de la acea dată, dar lucrările de întreținere și reparații curecte executate până acum nu au contribuit la îmbunătățirea eficienței energetice. Reabilitarea termică are ca scop nu doar obținerea unui consum mai mic de energie, dar și înbunătățirea spațiului de muncă al angajaților.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Printre lucrările vizate a se realiza începând din această toamnă, se numără următoarele: izolarea termică a pereților exteriori și a podului, modernizarea tâmplăriei exterioare, lucrări de termoizolare a planșeului peste canalul tehnic și peste pod, reproiectarea instalației de climatizare, reabilitarea instalației electrice, repararea sistemului de colectare si evacuare a apelor meteorice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419