Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Contractul pentru creșterea eficienței energetice a clădirii administrative la Unitatea Militară 0338, Alba Iulia a fost semnat: Investiție de peste 2.7 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 26.08.2020, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba a fost semnat contractul de achiziție publică de proiectare tehnică și execuție lucrări, între Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba și S.C. Transilvania Prest Soluțion S.R.L. ca ofertant lider și S.C. Adal Soluțion S.R.L.- ca asociat.

Contractul în valoare de peste 2,7 milioane lei, are ca obiect Creșterea eficienței energetice a clădirii administrative la Unitatea Militară 0338 Alba Iulia și vizează anveloparea termică a clădirii în vederea reducerii consumului anual de energie primară. Pavilionul vizat reabilitării este cel principal și este construit în anul 1980, conform normativelor în vigoare de la acea dată, dar lucrările de întreținere și reparații curecte executate până acum nu au contribuit la îmbunătățirea eficienței energetice. Reabilitarea termică are ca scop nu doar obținerea unui consum mai mic de energie, dar și înbunătățirea spațiului de muncă al angajaților.

Printre lucrările vizate a se realiza începând din această toamnă, se numără următoarele: izolarea termică a pereților exteriori și a podului, modernizarea tâmplăriei exterioare, lucrări de termoizolare a planșeului peste canalul tehnic și peste pod, reproiectarea instalației de climatizare, reabilitarea instalației electrice, repararea sistemului de colectare si evacuare a apelor meteorice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea