FOTO| Continuă pregătirile pentru creşterea cazurilor de COVID-19 în județul Alba. 2 containere modulare vor fi instalate sâmbătă la spitalele din Abrud și Câmpeni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urmă unei analize efectuate la nivelul Prefecturii județului Alba, condusă de domnul prefect Nicolae Albu, la care au participat Inspectorul Șef al ISU Albă, col. Guia Adrian și Directorul DSP Alba, domnul Sinea Alexandru, s-a luat decizia relocării containerelor modulare ajunse în județ cu sprijinul Administrație Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, astfel:

-6 containere modulare, au fost instalate de pompierii militari, astăzi, în curtea spitalului Abrud, containere care vor deservi în triajul și tratarea pacienților diagnosticați cu nou coronavirus SARS-COV-2. Containerele dispun fiecare de 4 paturi.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

– alte 2 containere vor fi instalate în decursul zilei de mâine, câte unul pentru Spitalele din Abrud și Cîmpeni.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Transportul containerelor s-a realizat cu ajutorul unor operatori economici din județul Albă care au dorit să-și păstreze anonimatul. Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și s-au implicat în bună desfășurare a misiunilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei