FOTO| Continuă pregătirile pentru creşterea cazurilor de COVID-19 în județul Alba. 2 containere modulare vor fi instalate sâmbătă la spitalele din Abrud și Câmpeni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În urmă unei analize efectuate la nivelul Prefecturii județului Alba, condusă de domnul prefect Nicolae Albu, la care au participat Inspectorul Șef al ISU Albă, col. Guia Adrian și Directorul DSP Alba, domnul Sinea Alexandru, s-a luat decizia relocării containerelor modulare ajunse în județ cu sprijinul Administrație Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, astfel:

-6 containere modulare, au fost instalate de pompierii militari, astăzi, în curtea spitalului Abrud, containere care vor deservi în triajul și tratarea pacienților diagnosticați cu nou coronavirus SARS-COV-2. Containerele dispun fiecare de 4 paturi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

– alte 2 containere vor fi instalate în decursul zilei de mâine, câte unul pentru Spitalele din Abrud și Cîmpeni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Transportul containerelor s-a realizat cu ajutorul unor operatori economici din județul Albă care au dorit să-și păstreze anonimatul. Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și s-au implicat în bună desfășurare a misiunilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419