Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Continuă lucrările pe Transalpina de Apuseni: Peste 200 de muncitori și zeci de utilaje muncesc la cea mai mare investiție pe un drum județean din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Continuă lucrările pe Transalpina de Apuseni: Peste 200 de muncitori și zeci de utilaje muncesc la cea mai mare investiție pe un drum județean din România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lucrările de amploare și de calitate pe Transalpina de Apuseni continuă în ritm alert. Marius Hațegan  a efectuat marți o vizită în teren pe DJ 107 I, unde se realizează cea mai mare investiție pe un drum județean din România.

”Se lucrează pe toată lungimea de 78 km, cu o desfășurare impresionantă de forțe. Peste 200 de muncitori, cu zeci de utilaje, lucrează la toate tipurile de lucrări, respectiv turnat asfalt, trotuare, rigole, rigole ranforsate, ziduri de sprijin, ziduri de căptușire, podețe tubulare, poduri.

Astăzi s-au turnat peste 200mc de beton doar pe lotul 2. Tuturor, drumuri bune!”, a transmis acesta pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea