Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Continuă lucrările pe Transalpina de Apuseni: Peste 200 de muncitori și zeci de utilaje muncesc la cea mai mare investiție pe un drum județean din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările pe Transalpina de Apuseni: Peste 200 de muncitori și zeci de utilaje muncesc la cea mai mare investiție pe un drum județean din România.

Lucrările de amploare și de calitate pe Transalpina de Apuseni continuă în ritm alert. Marius Hațegan  a efectuat marți o vizită în teren pe DJ 107 I, unde se realizează cea mai mare investiție pe un drum județean din România.

”Se lucrează pe toată lungimea de 78 km, cu o desfășurare impresionantă de forțe. Peste 200 de muncitori, cu zeci de utilaje, lucrează la toate tipurile de lucrări, respectiv turnat asfalt, trotuare, rigole, rigole ranforsate, ziduri de sprijin, ziduri de căptușire, podețe tubulare, poduri.

Astăzi s-au turnat peste 200mc de beton doar pe lotul 2. Tuturor, drumuri bune!”, a transmis acesta pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI, 26 iunie | Atelier de parenting „BebeBiblioteca” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

MIERCURI, 26 iunie | Atelier de parenting „BebeBiblioteca” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Mâine, 26 iunie 2024, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc un nou atelier de parenting despre „Cum îl înveți pe copil siguranța și intimitatea corporală”. Atelierul este coordonat de psihoterapeutul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea