// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Continuă lucrările de reabilitare a străzilor la Sebeș. Zilele acestea se lucrează pe strada Spicului

La Sebeș continuă în această perioadă lucrările de reabilitare la străzile din oraș. În prezent, se lucrează pe Strada Spicului.

Strada Spicului este obiectivul pe care primăria și l-a propus să îl realizeze în următoarele luni. Strada va fi reabilitată în totalitate, lucrările incluzând rețeaua pentru ape pluviale, trotuarele, realizarea spațiilor verzi și asfaltarea benzilor de rulare.

“Am găsit aici oameni pozitivi, care susțin proiectul și pe care i-am simțit parteneri de încredere. Le mulțumesc și am speranța că vom obține, la final, o lucrare de calitate”, a transmis Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO: Continuă lucrările de reabilitare a străzilor la Sebeș. Zilele acestea se lucrează pe strada Spicului

  1. Bancila Hadryan 12.07.2017 la 10:16

    Continua poluarea la Sebes cu complicitatea autoritatiol care ar tebui s-o stopeze…….Oare pana cand? Pana cand sebesenii se vor trezi…. Niciodata !!!

  2. IONICA 12.07.2017 la 18:18

    Primaria SEBESprin adresanr. 47548\24-nov. 2015,a convocat cetatenii de pe str. progresului,morii si primaverii,la discutii pe baza PE.:Reabilitare retele de apa si canalizare „pe ac. strazi.Intrebam pe vicele Bogdan\care ne-a asigurat atunci ca nu-i o promisiune electorala]CE SE INTIMPLA CU AC. P.E PLATIT FIRMEI DE PROIECTARE,IAR LUCRARILE NU S-AU INCEPUT NICI AZI?

  3. prostimea 13.07.2017 la 18:58

    Se fac lucrari de doi lei, ca pe str Mircea cel Mare, unde dupa ce s-a turnat asfalt nou, acesta a trebuit spart pentru ca circulatia camioanelor grele nu a fost oprita si au fost afectate retelele de gaz si apa. Nu uitati o alta lucrare teribila din Lancram, unde rotile dreapta ale tuturor masinilor iau cu asalt capacele de canal pe sensul de intrare in Sebes, pentru ca postarea acestora a fost proasta. O fi fost lucrarea pe bani europeni, dar cine o fi semnat receptia in calitate de beneficiar al lucrarii ?