Rămâi conectat

Sport

FOTO: Conducerea AJF Alba după alegeri: Cristian Petropulos – președinte, Mihai Țîra – secretar general *Sorin Corpodean va fi consilier al noului președinte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alegeri AJF Alba149Ales astăzi noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Alba, Cristian Petropulos (43 de ani) a preluat ștafeta de la Sorin Corpodean, vechiul și noul său colaborator.

Petropulos l-a învins pe Augustin Damian, în primul tur, cu un scor net 52-21 și va conduce AJF Alba în următorii 4 ani, avându-l alături și pe Sorin Corpodean, în calitate de consilier personal. Continuitatea este acum cuvântul de ordine la AJF Alba, iar principala preocupare pe termen scurt este obținerea de fonduri de la CJ Alba, suma așteptată fiind de 250.000 de lei, plus contribuția proprie de 10 la sută. „Sper să pot duce mai departe munca lui Sorin Corpodean. N-au fost dificile alegerile, pentru că am avut încredere în membrii afiliați”, a fost prima sa declarație din noua postură.

*Petropulos: „Contează foarte mult că voi continua colaborarea cu Corpodean”

În consecință, noul secretar general al AJF Alba este arbitrul alegeri AJF Alba89albaiulian Mihai Țîra. Sorin Corpodean, cel care a condus AJF Alba din 1999 rămâne alături de fotbalul amator din județ, fiind consilierul personal al noului președinte și inclus în Comisia Campionatului Munților Apuseni și în Comisia Grassroots.

„Contează foarte mult că voi continua colaborarea cu Sorin Corpodean, un om extraordinar, practic vorbim de infinit. În plan personal este cel mai ridicat nivel la care am ajuns„, a spus Petropulos.

*Damian, la al doilea eșec

După ce a pierdut a doua bătălie pentru șefia AJF Alba, Augustin Damian nu-și explică motivele înfrângerii. „Nu mă așteptam să pierd, mai ales că semnalele erau pozitive. Sunt dezamăgit, asta este viața, din păcate„, a spus fostul arbitru. Acum Damian a strâns 21 de voturi, iar în vara trecută a ieșit din primul tur, după ce a primit numai 10 voturi.

[nggallery id=256]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea