// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Concursul „Oul Năzdrăvan” – bucurie şi creaţie, la Grădinița cu Program Normal ,,Voinicel” Cugir

Devenită deja tradiţie, Expoziţia –Concurs “Oul Năzdrăvan”, ce se desfăşoară  în aceste zile la Grădinița cu Program Normal „Voinicel” Cugir , a chemat şi  în acest an preşcolarii  şi cadrele didactice de la grădiniţele din Cugir la o întrecere de talent şi creativitate având ca tematică Sărbătorile Pascale.

Concursul, ajuns la cea de – a VI a ediţie,  se desfăşoară pe trei secţiuni : desen/pictură, colaj, şi felicitări.

In acest an au fost invitați să participe şi elevii din clasele primare ale Şcolii Gimnaziale ,,Singidava” Cugir , a cărei structură este Grădinița cu Program Normal ,,Voinicel”.

Prin acest proiect am urmărit respectarea, păstrarea şi familiarizarea copiilor cu obiceiurile şi tradiţiile noastre populare, verificarea cunoştinţelor faţă de aceste valori naţionale, dezvoltarea creativităţii şi a îndemânării micuţilor . Este încă un moment în care putem ajuta copiii  să crească frumos şi în care îi motivăm să-şi manifeste creator capacităţile artistice.

O parte din lucrări au fost donate pentru acțiunea umanitară ,,Târgul de Florii” ce s-a desfăşurat in zilele de 8 şi 9 aprilie, acțiune dedicată strângerii de fonduri pentru a-l ajuta pe Mateo, un copil din Cugir cu grave probleme de sănătate.

Restul lucrărilor au fost expuse in holul grădiniţei unde sunt admirate de preşcolari, părinţi şi vizitatori.

Premierea lucrărilor va avea loc vineri, 14 aprilie 2017.

Iniţiator proiect: Prof. înv. preşcolar Delia DURDUC , coordonator Grădinița ,,Voinicel”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419