Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

FOTO: Concert de senzaţie cu Elena Gheorghe la Zilele Oraşului: „Cel mai frumos public este cel de la Alba Iulia”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre cele mai iubite artiste din România dar şi cea mai difuzată pe posturile de radio în această perioadă, Elena Gheorghe, a susţinut vineri seara un concert de excepţie la Zilele Oraşului Alba Iulia. Mii de fani s-au adunat în Piaţa Cetăţii pentru a o vedea live şi a cânta alături de artistă.

Deşi s-a lăsat cam mult aşteptată, frumoasa cântăreaţă a fost primită de albaiulieni în aplauze furtunoase şi ţipete prelungite. Într-o ţinută nu neapărat sexy dar care i-a pus în valoare şi mai mult frumuseţea ei naturală, Elena a urcat pe scenă alături de două tinere dansatoare. A cântat despre iubire, în română,  spaniolă şi engleză, creând astfel o atmosferă incendiară în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.

„Vocea ta”, „Nossa” dar şi supermega hitul „Ecou”,  care de 6 săptămâni se află în top – cea mai difuzată melodie pe toate posturile de radio româneşti, sunt doar câteva dintre piesele pe care albaiulienii le-au fredonat extaziaţi de-a dreptul alături de ea.  De asemena, Elena i-a surprins în mod plăcut pe albaiulieni, interpretând, cu o voce melodioasă de excepţie, Cântecul Iancului, cel care a făcut-o celebră pe conjudeţeana noastră, marea cântăreaţă de muzică populară Veta Biriş.

Entuziasmată şi mulţumită de reacţia publicului albaiulian, spre finalul concertului artista i-a fotografiat pe albaiulieni şi a declarat că „este cel mai frumos public”. Totodată, fanii albaiulieni au bisat-o în mai multe rânduri, iar Elena le-a făcut pe plac intepretând încă o dată cea mai tare piesă a momentului, „Ecou”.

La final, Mc Kotto, amfitrionul serii muzicale, s-a făcut la rându-i ecoul miilor de fani prezenţi, şi i-a mulţumit artistei pentru superconcertul oferit, exprimându-şi speranţa că aceasta va mai reveni la Alba Iulia.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea