Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Colegiul Național ”David Prodan” Cugir și-a premiat elevii care au obținut rezultate la olimpiadele și concursurile județene

Ziarul Unirea

Publicat

în

  • Cinci dintre elevi s-au calificat pentru olimpiadele naționale

În cursul acestei zile, conducerea Colegiului Național ”David Prodan” Cugir i-a premiat pe elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele și concursurile județene, precum și pe dascălii care le-au insuflat dragostea și respectul pentru studiu.

elevi premiati Cugir16Într-un cadru festiv la care au luat parte elevii liceului, un număr de 34 de elevi însoțiți de cadre didactice au fost felicitați de directoarea școlii prof Lilica Vanț, de viceprimarul orașului prof. Hori Rotche și de către prof. Rodica Florea-directoarea Casei Orășenești de Cultură. Fiecare dintre elevii cu merite la această competiție școlară au fost recompensați cu premii și diplome înmânate de viceprimar și directoarea Casei de Cultură.

Dintre cei 34, un număr de 5 elevi au obținut premiul I la concursurile județene calificându-se în acest fel la olimpiadele naționale. Ei sunt: Theodora Teban-clasa IX-a A, disciplina Limba și Literatura Română (profesor îndrumător Alina Moldovan), Cristina Deac –clasa a XI-a C, disciplina Filozofie (prof. îndr. Liliana Serafina Oargă), Mihai Jugariu-clasa a XII-a A, disciplina Matematică (prof. îndr.Cristina Andone), Andrei Banu-clasa a IX-a A, disciplina Informatică (prof. îndr. Janeta Crăciun) și Dan Crăciun-clasa a X-a A, disciplina Informatică (prof.îndr. Călin Furdui). ,,Am organizat acest eveniment din dorința de a ne exprima considerația față de seriozitatea și tenacitatea pe care ați dovedit-o în urma unor eforturi deosebit de mari din partea voastră și a profesorilor care v-au îndrumat, pentru a ajunge la aceste performanțe. Muncă pentru care meritați toate felicitările noastre!,, le-a transmis prof. Lilica Vanț.

La rândul său, viceprimarul Horia Rotche a spus: ,,În numele administrației locale doresc să vă felicit și eu pe voi elevii și pe îndrumătorii voștri pentru rezultatele obținute, vă urez succes în nobila misiune de a vă lupta în continuare, pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni!,,.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=197]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea