Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Clubul Lions Alba Iulia sprijină și în această iarnă peste 100 de familii defavorizate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Lions Alba Iulia sprijină și în această iarnă peste 100 de familii care au o situație financiară mai delicată. Acțiunea a început vineri, 6 decembrie, iar pachetele care conțin alimente de bază și dulciuri vor fi donate până la sfârșitul lunii februarie.

Acțiunea a devenit o tradiție pentru organizația albaiuliană, fiind realizată în fiecare iarnă, din 2007 și sprijinită de Clubul Lions Lippstadt din Germania. Majoritatea pachetelor au fost donate familiilor din Alba Iulia, la recomandarea caselor sociale, parohiilor, profesorilor și a cunoștințelor celor 15 membri ai clubului.

Ne bucurăm că am reușit și în acest an să realizăm această acțiune. Clubul Lions Alba Iulia dorește să fie alături și să se implice din punct de vedere social în comunitate. Cu această ocazie urăm tuturor sărbători fericite și un an cât mai bun”, a declarat președintele organizației, Alin Popa.

Anul acesta, Lions Alba Iulia a împlinit 10 ani.

Lions Clubs International a luat naștere în 1917, în Statele Unite ale Americii, fiind una dintre cele mai mari organizații de servicii de voluntariat din lume. Această organizație este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

[nggallery id=864]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea