FOTO| Clipe pline de emoție la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia: Promoţia 2020 a primit gradele onorifice de absolvent

În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 4 iunie, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, absolvenții Promoției 2020 – General Ioan Emanoil Florescu au primit gradele onorifice de absolvent, pe care le vor purta până la finalul examenului de Bacalaureat.

„Pe umerii elevilor din clasa a XII-a strălucesc aurii gradele de „ABSOLVENT”. Le-au fost răpite în ultimele luni momente emoționante pe care fiecare absolvent de colegiul militar le trăia la finalul celor patru ani de studiu.

ELIT

Într-o zi mohorâtă de iunie, după o ploaie scurtă de vară, una dintre dorințe le-a fost împlinită. În cadrul unei mici ceremonii, elevii au primit cu emoție cele mai așteptate grade, gradele de „ABSOLVENT”. Sublocotenentul Flavius Briciu, comandantul companiei a IV-a elevi le-a înmânat acestora gradele inscripţionate cu sintagma de ,,ABSOLVENT”.

Cel care le-a fost mentor mai bine de un an le-a transmis că aceste grade onorifice reprezintă rodul muncii depuse de ei pe parcursul celor patru ani de liceu și dovada absolvirii unei prestigioase instituții de învățământ militar liceal.

Mihail David - 2020

Continuând tradiţia colegiului militar, Promoţia 2020 – ,,General Ioan Emanoil Florescu” va purta cu mândrie şi demnitate aceste grade onorifice de absolvent, până la finalul examenului de Bacalaureat”, au scris reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia pe facebook.

Foto: facebook – Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...