Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Clipe pline de emoție la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia: Promoţia 2020 a primit gradele onorifice de absolvent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 4 iunie, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, absolvenții Promoției 2020 – General Ioan Emanoil Florescu au primit gradele onorifice de absolvent, pe care le vor purta până la finalul examenului de Bacalaureat.

„Pe umerii elevilor din clasa a XII-a strălucesc aurii gradele de „ABSOLVENT”. Le-au fost răpite în ultimele luni momente emoționante pe care fiecare absolvent de colegiul militar le trăia la finalul celor patru ani de studiu.

Într-o zi mohorâtă de iunie, după o ploaie scurtă de vară, una dintre dorințe le-a fost împlinită. În cadrul unei mici ceremonii, elevii au primit cu emoție cele mai așteptate grade, gradele de „ABSOLVENT”. Sublocotenentul Flavius Briciu, comandantul companiei a IV-a elevi le-a înmânat acestora gradele inscripţionate cu sintagma de ,,ABSOLVENT”.

Cel care le-a fost mentor mai bine de un an le-a transmis că aceste grade onorifice reprezintă rodul muncii depuse de ei pe parcursul celor patru ani de liceu și dovada absolvirii unei prestigioase instituții de învățământ militar liceal.

Continuând tradiţia colegiului militar, Promoţia 2020 – ,,General Ioan Emanoil Florescu” va purta cu mândrie şi demnitate aceste grade onorifice de absolvent, până la finalul examenului de Bacalaureat”, au scris reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia pe facebook.

Foto: facebook – Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia

[nggallery id=7933]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea