Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Circulație în condiții de IARNĂ pe DN 7C Transfăgărășan. Intervenție a drumarilor cu 6 utilaje și 21 de tone de material antiderapant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se circulă în condiții de iarnă pe DN 7C – Transfăgărășan, în județul Sibiu respectiv pe DN 12C, DN 13A și DN 13B, în județul Harghita.

Vremea rea din ultimele zile și ninsorile care au căzut în weekend la peste 2.000 de metri altitudine au pus drumarii la treabă. În noaptea de duminică spre luni DRDP Brașov a acționat cu 6 utilaje proprii care au răspândit 21 de tone de material antiderapant.

Având în vedere atenționările de vreme rea emise de meteorologi la nivelul întregii țări DRDP Brașov a pregătit utilajele proprii pentru intervenție în caz de ninsoare.

„Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.”, se precizează pe pagina de facebook a DRDP Brașov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România Circulația rutieră pe DN 67C Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, rămâne închisă, deși se preconiza deschiderea traficului la data de 1 mai. Drumarii continuă deszăpezirea, în paralel cu înlăturarea bucăților de stânci căzute pe drum. Citește și: VIDEO | Când se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea