Rămâi conectat

Sport

FOTO. Cinci medalii pentru sportivi din Alba Iulia și Sebeș la o competiție de Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci medalii au fost obținute de sportivi din Alba Iulia și Sebeș, la Openul Internaţional Gedoteam, o competiție de Taekwondo. Elevii sunt antrenați de instructorul Alin Moldovan, la baza Fair Play Alba Iulia.

Laureații sunt:

Cetean Eduardo, juniori mici -30 kg, locul 1
Petrașcu Denis, cadeti -53 kg, locul 2
Roncea Petru, juniori-63 kg, locul 3

Crăciun Radu, juniori -59 kg, locul 3
Ghenescu Natalia, juniori mici, -35 kg .

Astfel, C.S. REVOLUTION ACADEMY Alba a reușit sa termine anul competițional pe plan național la jumătatea clasamentului pe cluburi, depășind orașe și cluburi cu tradiție din România.

Antrenamentele au loc într-o sală de lângă terenul sintetic de fotbal Fair Play, lângă Colegiul Național ”HCC”, luni și miercuri de la ora 16:00-17:30 (pentru copii de 10-17 ani) si 17:30-18:30 (pentru copii de 5-10 ani)

”În zilele de luni si marți facem taekwondo wt arte marțiale coreene cu copii. De asemenea, luni și miercuri, de la 20:00 la 21:30, kickboxing cu adulți si copii de peste 14 ani”, a spus Alin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea