Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cetatea Alba Carolina se pregătește de sărbători: Vizitatorii se vor putea bucura de o perdea de lumini, instalată în aceste zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetatea Alba Carolina se pregătește de sărbători: Vizitatorii se vor putea bucura de o perdea de lumini, instalată în aceste zile

În curând, locuitorii municipiului Alba Iulia, precum și turiștii care vor lua la picior cetatea Alba Carolina, se vor putea bucura și în acest an de perdelele de lumini care se găsesc lângă podurile de lemn către fortificație.

Foarte apreciate pentru frumusețea lor, precum și pentru conferirea unui aer de sărbătoare în orașul nostru, aceste perdele de lumini sunt un adevărat magnet pentru oamenii care doresc să își facă fotografii, stând sub acestea.

În ceea ce privește târgul de Crăciun care se ține în fiecare an în municipiul Alba Iulia, primarul Gabriel Pleșa a venit cu o serie de informații, care cu siguranță îi vor bucura pe mulți dintre oamenii care de abia așteaptă debutul sezonului rece și al sărbătorilor sale.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

„Târgul Sărbătorilor de Iarnă va fi într-un nou format în acest an și credem că va fi surpriză plăcută pentru albaiulieni, pentru că va fi din nou în latura de Vest, va avea toate ingredientele cum ar fi patinoar și locuri de distracție pentru copii, dar și un nou aranjament al luminilor și al căsuțelor celor care oferă bunătăți și dulciuri celor care vin acolo.

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

Cred că va fi o surpriză plăcută, încercăm să îl deschidem undeva în jurul datei de 6 decembrie, ziua Sfântului Nicolae și sigur va ține până după sfârșitul vacanței elevilor”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pentru ziarulunirea.ro.

Pe lângă târgul de Crăciun din Alba Iulia, alte orașe mai mari și-au arătat interesul pentru a continua această tradiție frumoasă de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea