Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Cerșetoria, un flagel pe străzile din Alba Iulia: Ce măsuri a luat Poliția Locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Cerșetoria, un flagel pe străzile din Alba Iulia: Ce măsuri a luat Poliția Locală

În cursul acestei săptămâni, echipaje ale Poliției Locale din municipiul Alba Iulia, alături de reprezentanții IPJ, au identificat mai multe persoane care practicau cerșetoria în zona unor biserici, centre comerciale și bulevarde din oraș.

Ca de fiecare dată, au fost aplicate sancțiunile prevăzute de lege, iar persoanelor respective li s-a pus în vedere să părăsească locurile în care cerșeau.

„Cazurile cu posibilă componentă infracțională vor fi trimise spre cercetare către IPJ Alba, Poliția Locală fiind abilitată din punct de vedere legal doar pentru aplicarea contravențiilor.

Albaiulienii care doresc să facă sesizări în privința cerșetorilor sau altor situații nedorite pot contacta Poliția Locală, la numărul de telefon 0258.989″, a transmis viceprimarul Emil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate ANM a emis marți seara o atenționare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba, până la ora 21.30. Citește și: Cum va fi vremea până în 19 august […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea