Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Ceremonie de schimbare a colanului și președintelui Rotary la Aiud. Adriana Duna va conduce clubul, în următorul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Salonul „Giorgia” din municipiul Aiud, a avut loc, joi seara, un eveniment deosebit, prilejuit de întâlnirea membrilor şi invitaţilor Rotary Club Aiud, cu ocazia ceremoniei de predare a colanului şi schimbarea Preşedintelui Clubului. Această schimbare se produce anual, de fiecare dată luna iunie. La această ceremonie, Rodica Pungea, preşedintele din 2017-2018, al Rotary Club Aiud, a predat colanul Adrianei Duna, care este noul preşedinte în perioada 2018-2019.

Printre principalii invitați la predarea colanului de președinte al Rotary Club Aiud s-anumărat domnul Vasile Gavrilă, asistent guvernator district 2241 Romania și Republica Moldova.

Ceremonia a debutat cu imnul Rotary Club şi imnul de stat al României, după care au luat cuvântul doamna Rodica Pungea care a făcut o succintă prezentare a proiectelor care au fost derulate în perioada mandatului ei de președinte.
Dintre obiectivele şi punctele principale, ale celui de al patrulea an de la înfiinţare a Rotary Club Aiud, în raportul prezentat de Rodica Pungea, preşedintele din 2017-2018, au fost menţionate următoarele realizări: proiectul umanitar „Masa de sărbători”, în cadrul căruia zeci de familii au rimit ajutor de Sărbătorile Pascale și de Crăciun; bal de caritate pentru susținerea financiară a clubului de Fotbal ASC „Juniorul” Aiud unde activează aproximativ 50 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani; plantatul a peste 850 de arbori în colaborare cu Romsilva și Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea”; expoziție dse pictură cu vânzare de la care o parte din banii rezultați au fost donați Asociației „Speromax” Alba. În plus de acestea s-a acționat pentru dezvoltarea, administrarea şi organizarea clubului; asigurarea unui buget financiar anual; stabilirea dispoziţiilor executive ale Clubului; clarificarea sistemului de plată pentru evenimentele sociale; documentaţii pentru facerea şi primirea de plăţi; emiterea regulată a declaraţiilor individuale lunare de cotizaţii; înfiinţarea de registre ale tranzacţiilor financiare intr-un format care va furniza informatii pentru bugetele financiare viitoare.

Dintre proiectele Clubului Rotary Aiud, care stau în faţa noului preşedinte Adriana Duna, demnă de menționat este realizarea unei săli de sare pentru copiii din învățământul preșcolar aiudean. Potrivit noului președinte proiectul costă câteva mii bune de euro și va consta în amenajarea unui spațiu de recreere și helioterapie în mediu cu ioni de sare pentru copii din unitățile de învățământul preșcolar aiudean.

Dorel Lazăr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea