Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ceremonia de investire în funcția de Primar al Municipiului Blaj și de formare a Consiliului Local. ,,Trebuie să lăsăm haina politică la intrarea în Primărie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi a avut loc ceremonia de investire în funcția de Primar al Municipiului Blaj și de constituire a Consiliului Local Blaj, rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Printr-un mesaj postat pe un site de socializare din mediul online, oficialii Primăriei din Blaj au dorit să împarte cu cititorii lor momentele care s-au petrecut la ceremonie.

,,După depunerea jurământului de către fiecare ales local, tot astăzi a avut loc și alegerea Viceprimarului Municipiului Blaj, pentru mandatul 2020-2024.

Așa cum am promis de fiecare dată, și nu doar în campania electorală, doamna Livia Mureșan rămâne în funcția de Viceprimar al Municipiului Blaj, pentru că am fost foarte mulțumit de activitatea și de profesionalismul de care a dat dovadă în toți acești ani. Este un pas firesc, de continuitate, pentru că echipa câștigătoare nu se schimbă!

Tuturor consilierilor locali aleși le-am transmis, cu această ocazie, că noi, cei care administrăm această comunitate, trebuie să lăsăm haina politică la intrarea în Primărie, datoria noastră fiind de a acționa, cu conștiință, în interesul Blajului și al blăjenilor. Ne așteaptă un mandat destul de dificil, destul de delicat, ținând cont și de situația epidemiologică existentă la nivel mondial, dar mai ales de obiectivele îndrăznețe de dezvoltare pe care le avem pentru comunitatea noastră.

De aceea, rog toți consilierii locali aleși să pună interesul blăjenilor în primul rând și, cu siguranță, așa cum s-a întâmplat și în ultimii patru ani de mandat, vom putea ieși cu fruntea sus, să le spunem blăjenilor că ne-am făcut, cu mare responsabilitate, datoria față de comunitate! Mult succes noului Consiliu Local Blaj!”, A fost mesajul reprezentanților instituției, cu ocazia acestei zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, închis de procurori după șapte ani de cercetări: Romsilva a contestat la Judecătoria Blaj două ordonanțe ale procurorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dosarul directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, închis de procurori după șapte ani de cercetări: Romsilva a contestat la Judecătoria Blaj două ordonanțe ale procurorilor Dosarul în care directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a fost cercetat timp de 10 ani pentru fapte ce ar fi avut legătură cu activități de exploatare a lemnului a fost închis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea