Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Cele mai frumoase flori și micii grădinari la Târgul de Flori din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 9 aprilie 2015, începând cu ora 16.00 în Piața Cetății din Alba Iulia s-a desfășurat Târgul de Flori, eveniment ce a reprezentat finalul din acest an al proiectului „Florile Cetății”.

Florile Cetatii_Alba Iuliaa (5)Proiectul a fost inițiat de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Alba și cu Asociația „Micul Prinț”.

În acest proiect au fost implicați peste 1400 de preșcolari și școlari din învățământul primar din 14 unități din Alba Iulia și Sebeș. Scopul a fost ca o dată în plus, cei mai mici să fie sensibilizati la tot ce înseamnă natură, mediul înconjurător și grija pentru acesta.

La târgul organizat, micii grădinari au avut ocazia să valorifice florile de care au avut grijă aproape două luni, iar cei mai mulți dintre participanți – îndrumători și copii – și-au manifestat dorința de a mai participa și în viitor la proiectele organizate de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

[nggallery id=300]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea