FOTO: Cei mai puternici pompieri din țară sunt la ISU Alba! LISTA câștigătorilor concursului național, desfășurat la Alba Iulia

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba, au organizat  în perioada 07-08 septembrie 2017, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

ELIT

Concurenţii au avut de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Concurenţii au luat parte la competiţia individuală şi/sau pe echipe.
La concurs, au participat 18 echipe ale pompierilor militari și 76 de pompieri din cadrul a 20 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Proba individuală:

Locul I – plt.maj. Narița George – ISU Alba;
Locul II – plt.maj. Avram Mihai – ISU Alba;
Locul III – plt. maj. Miron Răzvan – ISU Bacău.

Proba pe echipe:

Locul I – Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba;
Locul II – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor;
Locul III – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău.
La această competiție au participat domnul prefect Dănuț-Emil Hălalai – prefectul județului Alba, domnii lt.col. Alin Maghiar și plt.maj. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi reprezentanţi ai instituţiilor MAI și autoritățiilor publice din județ.

Strădania concurenților a fost răsplătită cu premii ce au constat în cupe, medalii, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Felicitări tuturor concurenților pentru efortul depus!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...