Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Cei doi tineri, care au spart o școală din Alba și au furat un șemineu și aparatură electronică, reținuți de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cei doi tineri, care au spart o școală din comuna Săliștea, județul Alba, au fost reținuți, marți după-masa, de polițiști, fiind duși la Poliția Municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea i-au identificat, cu operativitate, pe doi tineri din comună care sunt bănuiţi de comiterea unui furt din şcoala din Săliştea Deal, loc în care au pătruns prin efracţie, în noaptea de 21/22 februarie 2016.

retinuti furt06Potrivit IPJ Alba, “în dimineaţa zilei de 22 februarie ac., poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din Şcoala cu clasele I-IV din localitatea Săliştea Deal, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoanele bănuite de comiterea furtului. Este vorba de doi tineri, de 18 şi 21 de ani, din comună, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 21/22.02.2016, au forţat uşa de acces în şcoală şi au sustras un şemineu şi aparatură electronică, bunuri a căror valoare a fost estimată la 1.500 de lei.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor unităţii de învățământ, iar pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.”

[nggallery id=1660]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea