Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Caz șocant în Munții Apuseni: Povestea tragică a câinelui „Cuți”, care a fost bătut până la moarte. Recompensă substanțială din partea unei asociații pentru informații 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Caz șocant în Munții Apuseni: Povestea tragică a câinelui „Cuți”, care a fost bătut până la moarte. Recompensă substanțială din partea unei asociații pentru informații

O întâmplare tragică s-au petrecut în munții Apuseni, în Arieșeni, unde un cățel a fost ucis cu lovituri brutale la cap. Asociația Apuseni Spirit oferă recompensă persoanelor care pot oferi informații pentru identificarea și prinderea persoanei fără suflet.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Astăzi, cu inimi grele, împărtășim povestea emoționantă a cățelușei Cuți, un suflet nobil care și-a găsit adăpostul în inimile multor oameni cu suflet mare din Arieșeni. Cuți, o cățelușă iubită și îngrijită cu devotament, a fost mereu un simbol al bucuriei și prieteniei pentru toți cei care o vizitau zilnic. Grație bunătății acestor oameni, ea a avut o căsuță confortabilă lângă filigoria de la intrarea în localitate, unde primea cu dragoste fiecare vizitator.

Cu toate acestea, dimineața aceasta ne-a adus o veste devastatoare. Cuți a fost găsită fără viață, ucisă cu lovituri brutale la cap. Această crimă îngrozitoare nu doar că ne-a frânt inimile, dar ridică și întrebări serioase despre modul în care autoritățile locale și poliția gestionează problema câinilor comunitari. Din păcate, pentru unii locuitori și cabanieri, astfel de acte de cruzime față de animale par a fi normale.

Este greu de imaginat că cineva va interveni în această situație, inclusiv poliția. Cei care au descoperit această crimă monstruoasă sunt copleșiți de durere și ne transmit tuturor această veste tragică. În semn de respect pentru Cuți și pentru a lupta împotriva cruzimii față de animale, oferim o recompensă substanțială pentru informații care ar putea duce la identificarea și prinderea persoanei responsabile de acest act inuman.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în amintirea lui Cuți și să răspândiți acest mesaj pentru a crește conștientizarea și pentru a aduce dreptate. Împreună, putem face o diferență și putem asigura că spiritul iubitor al lui Cuți nu va fi uitat niciodată”, au transmis reprezentanții asociației Apuseni Spirit, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea