// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Câteva sute de elevi, prezenți la Târgul Liceelor și Meseriilor de la Alba Iulia

Câteva sute de elevi din Alba Iulia, Zlatna și Teiuș au participat, vineri, la a 3-a ediție a Târgului Liceelor și Meseriilor, ce s-a desfășurat și în acest an în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

La târg au fost prezenți și agenți economici, dar și specialiști care au consiliat elevii de clasa a VIII-a.

”Este o etapă importantă pentru voi, absolvenții de clasa a VIII-a, etapă în care trebuie să vă gândiți conștient, alături de cadre didactice diriginți, părinți și nu în ultimul rând agenți economici, care este cea mai bună soluție pentru voi începând cu clasa a IX-a. Anul acesta, pe lângă ofertele educaționale prezentate de liceele și colegiile din Alba Iulia, Teiuș și Zlatna, avem și colegi specialiști care vă vor consilia”, a spus inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

Astfel, elevii au avut ocazia să treacă pe la fiecare stand de prezentare pentru a se informa cu privire la oferta educațională pusă la dispoziție de fiecare unitate de învățământ prezentă la târg.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419