Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Câteva sute de elevi, prezenți la Târgul Liceelor și Meseriilor de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câteva sute de elevi din Alba Iulia, Zlatna și Teiuș au participat, vineri, la a 3-a ediție a Târgului Liceelor și Meseriilor, ce s-a desfășurat și în acest an în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

La târg au fost prezenți și agenți economici, dar și specialiști care au consiliat elevii de clasa a VIII-a.

”Este o etapă importantă pentru voi, absolvenții de clasa a VIII-a, etapă în care trebuie să vă gândiți conștient, alături de cadre didactice diriginți, părinți și nu în ultimul rând agenți economici, care este cea mai bună soluție pentru voi începând cu clasa a IX-a. Anul acesta, pe lângă ofertele educaționale prezentate de liceele și colegiile din Alba Iulia, Teiuș și Zlatna, avem și colegi specialiști care vă vor consilia”, a spus inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

Astfel, elevii au avut ocazia să treacă pe la fiecare stand de prezentare pentru a se informa cu privire la oferta educațională pusă la dispoziție de fiecare unitate de învățământ prezentă la târg.

[nggallery id=3985]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea