Rămâi conectat
Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Curier Județean

FOTO| Cățeii din adăpostul public din Alba Iulia au primit 25 de cuști noi. Prietenii lui Azor: ”Deja se bucură de ele și se ascund de frigul de afară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Prietenii lui Azor din Alba Iulia a reușit, în urma campaniei inițiată la începutul lunii noiembie, achiziționarea a 25 de cuști pentru cățeii fără stăpân din adăpostul public.

”Alături de minunații oameni care ne-au ajutat, am reușit să ducem către Adăpostul de câini fără stăpân Alba Iulia, 25 de cuști.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mulțumim din suflet tuturor donatorilor care au pus mână de la mână ca toți cățeii să aibă adăpost în prag de iarnă!

Mulțumim și Asociației Hampshire Paws animal rescue care ne-a ajutat ca de fiecare dată când avem nevoie!

Mulțumim mult pentru sprijinul financiar Stal Angelique De Bekelaar Broekman, Anne Mertens și Hilde Brits.

Mai mult decât atât, încă 7 cuști vor ajunge curând la cățelușii din Adăpost, încât niciunul din câini să nu îndure iarna neadăpostiți corespunzător. Pentru aceste 7 cuști îi mulțumim Amaliei Negru, care a îndeplinit pentru noi finalul campaniei ‘Vreau și eu căsuța mea’!

Niciun câine nu va fi fără adăpost iarna aceasta! Ne bucurăm enorm și vă mulțumim tuturor din tot sufletul nostru! Cățelușii vă așteaptă să îi vedeți în noile căsuțe de lemn în Adăpostul de câini fără stăpân Alba Iulia!”, au transmis voluntarii asociației pe pagina de Facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curier Județean

MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2022. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Ziua Nationala, 1 Decembrie 2022 • Românii sărbătoresc Marea Unire. La mulți ani România! Urări și felicitări de Ziua Națională a României.

Cu această ocazie vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pe care le puteți trimite prietenilor, pentru a le insufla spiritul de unitate și patriotism.

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

Elit - Gustul Desăvârșit

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Mesaje de Ziua Nationala  Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

Felicitări pentru toate sumesaje 1 Decembrieccesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

FOTO: Bogdan I.

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulți ani Romane!

La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Citește și: cele mai frumoase mesaje de Sfântul Nicolae și urări de Crăciun pentru prieteni

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit.

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani Romania!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate.

Cu ocazia Zilei Naționale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră si sa va transmitem cele mai sincere urâri de bine.

Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani!

Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman.

Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Suntem bucuroși sa colaboram cu romani deosebiți ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!

Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritați din plin. La mulți ani!

De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

Cu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulți Ani!

De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

De ziua ta, române, nu știu cum să mă mai exprim că să-mi potolesc euforia. Iți urez „La mulți ani“ și să trăiești bine în România!

Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearca din nou! La mulți ani, române!

La multi ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, indiferent unde va aflati. Sa fim sanatosi si sa avem grija de tara noastra

La multi ani, romani ! S-aveti azi soare, inima buna, bucurie!

La multi ani dragi romani! Sa fim iubiti si de Dumnezeu ocrotiti!

Avem o mie de motive sa fim mandri ca suntem romani! La multi ani, Romania!!!

Să fii mândru că ești român, trăind și simțind românește, zi de zi. La Mulți Ani României!

Mult e dulce si frumoasa limba ce-o vorbim. Alta limba armonioasă ca ea nu gasim. La multi ani, Romania!

Țara în care te naști sau din care pleci le cuprinde pe toate. Să o serbăm, să ne bucurăm de ea și de noi, să ne respectăm minunile pe care ni le aduce în viață. La mulți ani, români, la mulți ani, România din sufletele noastre

Un an mai bun în care să obţinem ceea ce ne dorim. Să fim cât mai motivaţi, comunicativi şi determinaţi. La mulţi ani, România!

La Mulţi Ani românilor de pretutindeni! E ziua noastră, a tuturor, şi trebuie să ne bucurăm de ea!

Vă urez să vă ridicați la înălţimea faptelor înaintaşilor şi la nivelul aşteptăilor umaşilor. La mulţi ani cu sănătate, împliniri, muncă şi spor!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Vinerean Maria și Micu Sebi: Miss și Mister Boboc la balul organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Vinerean Maria și Micu Sebi: Miss și Mister Boboc la balul organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, Cugir

Balul Bobocilor, organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, din Cugir și-a ales noii Miss și Mister Boboc 2022.

Fiind al doilea bal organizat după pandemie de către Consiliul școlar al elevilor Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, acesta s-a bucurat de un foarte mare succes, având peste 350 de spectatori.

Juriul balului a fost format din Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, Directorul Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean, Directorul C S ,,Metalurgistul” Cugir, Muresan Călin, Beju Daria – președinta Consiliului Școlar al elevilor Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, Muntean Antonio, președintele Consiliului Școlar al elevilor Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir, Roșu Diana și Călugăr Monica din partea cadrelor didactice Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” .

Elit - Gustul Desăvârșit

Tema balului de acest an a fost ,,Golden Edition”. După cum îi spune și titlul a fost colecția de aur a anilor 50, 60, 70, 80, 90 și 2000, fiecare dintre cele 6 echipe reprezentând câte o decadă. Ținutele bobocilor au fost inspirate din tema balului astfel încât să poate fi jurizați și departajați pe parcursul celorlalte probe.

În număr de șase perechi, bobocii au susținut diferite probe pe parcursul cărora și-au etalat cunoștințele de cultura generală dar și talentele, pentru a putea fi notați, ca într-un final doi boboci să primească titlul de Miss și Mister Boboc. Ca urmare a voturilor juriului, noii deținători ai acestui titlu sunt tinerii elevi: Vinerean Maria și Sebi Micu.

Titlul de Miss și Mister Popularitate le-a revenit participanților Grecu Iulian și Vasiu Ghiorghia, fiind cei mai votați pe pagina Consiliului Școlar al Elevilor.

În premieră pentru prezentarea balului bobocilor cei trei prezentatori au făcut senzație și au încurajat atât bobocii cât și publicul, cu prezența lor inedită pe scena Centrului Cultural. ,,Membrii staff-ului nu au uitat să mulțumească în primul rând sponsorilor fără de care balul nu ar fi putut să se desfășoare. Totodată elevii organizatori mulțumesc cadrelor didactice , conducerii liceului , Ansamblului Câmpul Pâinii , ProDance 2007, Grupul de dans coordonat de Daria Cibian , elevilor reprezentanți ai Liceului de arte ,,Regina Maria” și nu in ultimul rând publicului numeros”, a ținut să transmită elevul Mircea Dulgheru – unul dintre organizatorii evenimentului susținut vinerea trecută.
Constantin PREDESCU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Miercuri, 30 noiembrie| Sebeșul în sărbătoare: Micii ambasadori ai Unirii concertează în onoarea Zilei Naționale a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 30 noiembrie| Sebeșul în sărbătoare: Micii ambasadori ai Unirii concertează în onoarea Zilei Naționale a României

Miercuri, 30 noiembrie 2022, începând cu ora 16.30, în întâmpinarea Zilei Naționale a României, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui un spectacol cu micii ambasadori ai Unirii. La invitația Clubului Copiilor din Sebeș, vor participa mai multe ansambluri de copii din întreaga țară:

CITEȘTE ȘI: 1 DECEMBRIE 2022, la Alba Iulia. PROGRAMUL FINAL al manifestărilor organizate de primărie și CJ, în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională a României

CITEȘTE ȘI: PARADA MILITARĂ din Alba Iulia, de 1 Decembrie 2022, ZIUA NAȚIONALĂ: Aproape 850 de militari și zeci de mijloace tehnice și autoutilitare vor participa la defilare

Codrulețul Găiești, Pădureanca Hunedoara, Hori și Joc din Baia Mare, Bucură-te, București!, Balada Dornelor, Hora Timișului, Cununița din Craiova, Moineșteanca, Fanfara Copiilor din Telciu, Plaiuri Sebeșene, grupuri vocale și soliști din: Suceava, Iași, Moinești, Bihor, Baia Mare, București, Craiova, Alba, alături de invitați speciali din Bulgaria.

Elit - Gustul Desăvârșit

Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Alba, Clubul Copiilor Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea