Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Cățeii din adăpostul public din Alba Iulia au primit 25 de cuști noi. Prietenii lui Azor: ”Deja se bucură de ele și se ascund de frigul de afară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Prietenii lui Azor din Alba Iulia a reușit, în urma campaniei inițiată la începutul lunii noiembie, achiziționarea a 25 de cuști pentru cățeii fără stăpân din adăpostul public.

”Alături de minunații oameni care ne-au ajutat, am reușit să ducem către Adăpostul de câini fără stăpân Alba Iulia, 25 de cuști.

Mulțumim din suflet tuturor donatorilor care au pus mână de la mână ca toți cățeii să aibă adăpost în prag de iarnă!

Mulțumim și Asociației Hampshire Paws animal rescue care ne-a ajutat ca de fiecare dată când avem nevoie!

Mulțumim mult pentru sprijinul financiar Stal Angelique De Bekelaar Broekman, Anne Mertens și Hilde Brits.

Mai mult decât atât, încă 7 cuști vor ajunge curând la cățelușii din Adăpost, încât niciunul din câini să nu îndure iarna neadăpostiți corespunzător. Pentru aceste 7 cuști îi mulțumim Amaliei Negru, care a îndeplinit pentru noi finalul campaniei ‘Vreau și eu căsuța mea’!

Niciun câine nu va fi fără adăpost iarna aceasta! Ne bucurăm enorm și vă mulțumim tuturor din tot sufletul nostru! Cățelușii vă așteaptă să îi vedeți în noile căsuțe de lemn în Adăpostul de câini fără stăpân Alba Iulia!”, au transmis voluntarii asociației pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca

Ziarul Unirea

Publicat

în

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca Ne revine plăcerea de a vă invita la seara culturală „Primăvara în culori”, eveniment prin care îl vom aniversa pe pictorul Eugen Măcinic și ne vom reaminti cu nostalgie versurile poetului Radu Stanca. Coincidența fericită o reprezintă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea