Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cătălin, absolvent al Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și admis cu 10 la programul de studii leadership militar, arma infanterie, va studia la Wroclaw, în Polonia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Voi deveni un ofiţer de seamă în Armata României” – Oriunde l-ai întâlnit pe Cătălin, în sala de clasă, în taberele de instrucţie, la concursurile sportive sau în detaşamentele de defilare, poţi citi în privirea lui mândria de a fi student militar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Studentul caporal Cătălin Lodroman a absolvit Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, iar pentru el îmbrăţişarea carierei militare a fost o decizie firească, ușor de luat şi, mai presus de orice, susţinută de familie.

La absolvirea liceului, Cătălin a ales Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, fiind admis cu media 10 la programul de studii leadership militar, arma infanterie.

„Deși în familie nu am avut pe nimeni care să fi fost în armată, părinții mei m-au îndrumat să aleg acest drum. Mama a fost un sprijin important, ea consideră că voi deveni un ofiţer de seamă în Armata României. Această instituție este una de prestigiu și este premergătoare unei cariere de succes.”

Cătălin participă alături de colegii lui la competiţiile de schi, pentatlon militar şi cros, iar semestrul acesta va beneficia de o mobilitate de studii la Academia Forţelor Terestre „General Tadeusz Kosciuszko” din Wroclaw, Polonia.

”Suntem mândri de absolvenții noștri! Cătălin a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia în anul 2018. Felicitări, Cătălin, îți dorim mult succes în continuare!”, îi transmit foștii colegi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea