Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Câştigătorii concursului de tir cu arme de airsoft, organizat de Legiunea a XIII-a Gemina, de Zilele Oraşului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Air soft06Cu ocazia Zilelor Oraşului Alba Iulia, C.S. Legiunea XIII Gemina a organizat un concurs cu arme de airsoft. Acesta a avut două probe şi s-a desfăşurat în data de 31 mai, la ora 10:00, pe terenul de Paintball de la baza sportivă Constructorul.

Câştigătorii concursului de TIR Airsoft „Zilele Oraşului” sunt:

Locul I: Vlad Vaida

Locul II: Ionut Vaidean

Locul III: Cserei Roland

Proba 1 „Cucerire baza”. Concurenţii au trebuit să arunce o grenada în zona determinată şi să doboare 7 popice, amplasate în mai multe locuri de pe teren, folosind o replica airsoft. Ultima popica pe care concurenţii trebuie să o doboare fiind cea de culoare roşie. Proba 2 „Salvare ostateci”. Concurenţii au dreptul la 6 focuri cu care trebuie să nimerească cât mai multe ţinte. S-a cronometrat timpul de la primul foc până la ultimul.

Câştigătorii au fost premiaţi cu medalii şi diplome. C.S. Legiunea XIII Gemina doreşte să mulţumească pe aceasta cale: Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba şi Paint Ball Warzone 223 Alba Iulia pentru sprijinul acordat şi nu in ultimul rând participanţilor.

[nggallery id=1878]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea