Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, la ceas aniversar. Peste 60 de invitați ai asociațiilor din țară au luat parte la eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri seara s-a încheiat la Cugir o interesantă și atractivă manifestare consacrată aniversării a 50 de ani de la înființarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) Cugir. La eveniment au luat parte peste 60 de reprezentanți ai caselor de ajutor reciproc din șase județe, respectiv: Timiș, Dâmbovița, Satu Mare, Sălaj și Alba.

O surpriză pentru invitați a fost prezența președintelui Federației ,,OMENIA” a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România, ing. Gheorghe Chioaru, care s-a deplasat special pentru a participa la manifestarea organizată de CARP- ul de la poalele Drăganei, asociație condusă de președintele Vistian Blaga. Evenimentul a debutat la Casa de Cultură din Cugir, unde Vistian Blaga a mulțumit celor prezenți pentru amabilitatea lor de a răspunde invitației, după care, a făcut o prezentare succintă a realizărilor CARP Cugir, pe ultimii ani de când acesta se află la conducerea asociației.

În același cadru, Blaga le-a acordat Diplome aniversare președinților CARP din județele amintite mai sus, dar și unor oficiali prezenți la eveniment. In alocuțiunea sa, președintele Federației Naționale ,,OMENIA”, Gheorghe Chioaru a ținut să-i felicite pe organizatori de felul în care s-au pregătit pentru celebrarea celor cinci decenii de existență a CARP Cugir, făcând referire în mod special la Vistian Blaga, ,,un președinte activ, bun organizator, care de mai bine de un deceniu se află în slujba persoanelor vârstnice, un bun exemplu pentru multe asociații din țară”.

După festivitatea de la Casa de Cultură, la care au luat parte directorul executiv al Casei Județene de Pensii Alba, Alexandru Retegan și reprezentantul Instituției Prefectului, Cornel Murg, participanții s-au deplasat la sediul CARP Cugir, unde a avut loc dezvelirea unei plăci aniversare și a unei plăci cu numele președinților care au condus CARP Cugir de la înființare și până în prezent. In aceeași zi a avut loc și o vizită la Expoziția Muzeală a orașului realizată prin grija Asociației Pro Cugir, a președintelui Aurel Voicu.

Vineri, in ultima zi a programului, gazdele și delegațiile prezente au vizitat expozițiile de armament și muniție de la SC Uzina Mecanică și Fabrica de Arme, unde au fost primiți de către directorul general Mircea Trifan(UMC), respectiv directorul general adjunct Nicolae Mihăilesc(Fabrica de Arme). (C.P.)

[nggallery id=4196]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea