Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: Campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile derulată, de sărbători, de Crucea Roşie Română Filiala Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat cu prilejul sărbătorilor de iarnă o campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile din comunitate, prin distribuirea de pachete alimentare şi nu numai.

Au fost sprijinite peste 200 familii afectate de sărăcie din municipiile Alba Iulia şi Aiud precum şi din comuna Ciugud şi alte localităţi din Judeţul Alba.

Familiile vizate au primit pachete alimentare de aproximativ 12 kg fiecare, constând în făină, mălai, orez, fasole, ulei, zahăr, conserve, gris, paste, cozonaci, precum si îmbrăcăminte si dulciuri. Alimentele au fost colectate prin programul Banca de Alimente, lansat la nivel naţional ca o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri reduse. Programul presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente, sortarea şi ridicarea acestora de către reprezentanţii Crucii Roşii şi uterior, distribuirea acestora sub forma unor pachete alimentare de aproximativ 12 kg, către persoanele vulnerabile din comunitate.

De asemenea, angajaţii companiei Star Assembly au donat cutii cu cadouri, constând în jucării, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte pentru copii, care a fost oferite familiilor nevoiaşe cu mulţi copii aflate în evidenţa Crucii Roşii, dar şi a primăriilor din localităţile amintite mai sus.

”Ne bucurăm de faptul că în judeţul Alba, Crucea Roşie a devenit un intermediar de încredere între generozitatea şi bunătatea unor semeni şi neputinţa altora cu o situaţie materială precară. Aducem călduroase mulţumiri autorităţilor publice locale care şi-au manifestat deschiderea în a colabora cu organizaţiona noastră pentru implementarea de proiecte umanitare în comunitate, companiei Star Assembly, dar şi donatorilor din cadrul programului Banca de Alimente, care depun eforturi constante pentru susţinerea distribuţiilor noastre periodice”, spune Adrian Ionel Dușa, directorul filialei Alba.

[nggallery id=5088]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea