Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Campania O viață cât un Centenar, în Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doamna Bîte Rafila din satul Izlaz, comuna Arieșeni, a cincea centenară a județului Alba a primit vineri 15 iunie a.c. vizita prefectul județului Alba, domnul Dănuț – Emil Hălălai, însoțit de către deputatul Ioan Dîrzu, primarul comunei Arieșeni, Jurj Vasile Marin, locotenent-colonel Nicolae Negoiță, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ” Unirea” Alba și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba și ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Centenara a primit din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, un mesaj de felicitare însoţit de un tricolor şi de o insignă cu inscripţia „România 100”. De asemenea, prefectul Dănuț – Emil Hălălai şi reprezentanţii structurilor MAI din judeţ i-au dăruit sărbătoritei un buchet de flori, un tort și mici cadouri simbolice pentru a marca un veac de istorie trăită.

Evenimentul face parte din campania lansată recent de către Ministerul Afacerilor Interne O viață cât un Centenar. Proiectul are ca scop mediatizarea poveștilor de viață ale unor români născuți în anul Marii Uniri.
Reamintim faptul, că la nivelul județului Alba sunt cinci persoane care împlinesc în anul 2018 vârsta de 100 de ani: doamna Muntean Veronica din municipiul Alba Iulia, doamna Bîte Rafila din satul Izlaz, comuna Arieșeni, doamna Vereș Maria din comuna Cetatea de Baltă, doamna Szabo Ileana din comuna Unirea și doamna Mihu Ana din localitatea Daia Română.

Toate cele cinci aniversate au fost vizitate la domiciliu de către reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

Instituția Prefectului – Județul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea