Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Campania ”Cozonacul de Crăciun” – Târg de cadouri confecționate de preșcolarii și elevii din Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zi de zi prin faţa ochilor ne trec chipuri de copii cu tristeţile lor sau cu bucuriile lor. Ne întristăm de cele mai multe ori la tristeţea lor şi ne bucurăm când pe faţa lor se citeşte bucuria. Şi dacă pentru cei mai mulţi bucuriile vin din partea celor dragi din familie, nu trebuie să uităm că sunt  şi copii greu încercaţi pentru care familia nu dispune de resursele financiare necesare.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

12355254_799453613499295_1304561226_nÎn dorinţa de a aduce pe chipul şi în sufletul unor astfel de copii puţină bucurie am încercat să mobilizăm elevii Liceului Teoretic Teiuş, prin Consiliul Elevilor, coordonat de dna prof. Mihaela Suărăşan şi comunitatea locală, care prin efortul lor să contribuie la realizarea unor mici cadouri, ce vor fi dăruite, în semn de solidaritate, în preajma sărbătorilor de iarnă, copiilor cu o stare financiară precară. Dorim astfel să continuăm o acţiune similară începută cu ani în urmă şi care a devenit o tradiţie a Liceului Teoretic Teiuş.

În data de 11.12.2015, între orele 12 şi 14 s-a organizat un târg de Crăciun unde au fost fi comercializate obiectele confecţionate de copiii de la grădiniţă, de elevii claselor I – IV, felicitările realizate de elevii claselor V–VIII şi jucăriile donate de aceştia, şi obiecte de îmbrăcăminte donate de elevii claselor IX – XII şi de sponsori. Au fost comercializate şi picturi realizate de elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, coordonaţi de dl. prof. Călin Cotoară, cu sprijinul Clubului Rotary Teiuş. Beneficiarii sunt 41 de elevi mai puţin norocoşi material, cărora voluntarii campaniei le vor duce pachetele în data de 17.12.2015.

OBIECTIVE:

– sprijinirea persoanelor care se confruntă cu o situaţie materială precară.
– sensibilizarea opiniei publice şi stimularea acesteia asupra problemelor cu care se confruntă copiii.
– ajutorarea persoanelor defavorizate prin strângerea şi distribuirea de produse.
– Campanie destinată copiilor defavorizaţi.
– educarea copiilor în spiritul întrajutorării, dar şi a practicării obiceiurilor Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului

Parteneri sunt: Primăria Orașului Teiuș; Clubul ”Rotary” Teiuș; Asociația de Părinți ai Elevilor Teiușeni; Poliția Orașului Teiuș; Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Prof. Romina Pop, Liceul Teoretic Teiuș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea