Rămâi conectat

Societate

FOTO: Cadouri de Crăciun de la O.F. PD-L Alba şi Asociaţia “Alături de tine” pentru prichindeii din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Joi, 20 decembrie, Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal Alba şi Asociaţia “Alături de tine”  le-au făcut o surpriză deosebit de plăcută copiilor din Alba Iulia, facilitându-le o întâlnire cu cel mai aşteptat personaj al sărbătorilor de iarnă – Moş Crăciun.

Într-o atmosferă călduroasă şi o sală a Teatrului “Prichindel”  arhiplină primul cadou a fost făcut celor mici chiar de către  gazde, prin piesa “Zulenka”, jucată cu mult har de către actori. Copiii au devenit încet, încet tot mai încântaţi şi plini de frenezie de atmosfera de basm care se aşternuse peste ei.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Dar desigur, cea mai mare bucurie a constituit-o apariţia lui Moş Crăciun. Moşul a fost, şi în acest an deosebit de generos, oferindu-le peste 200 de mici cadouri. Cele mai multe au fost dăruite elevilor din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia, de la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel”, Colegiul Tehnic “Apulum”, Şcoala “Vasile Goldiş” Alba Iulia şi unor copii din Casele de tip familial, care au fost prezenţi la eveniment, iar cadourile  rămase în sacul Moşului au ajuns la copii din Secţia de pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Alba.

De asemenea, tot în cadrul evenimentului a fost organizată o acţiune caritabilă în beneficiul Dianei Pănăzan, fetiţa albaiuliană, în vârstă de 7 ani, bolnavă de autism. Unii dintre cei prezenţi la eveniment au făcut donaţii în bani, fiecare după cât l-a ţinut “punga” în schimbul unor tablouri pictate chiar de către micuţa Diana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea