Rămâi conectat

Sport

FOTO/ Boxerul cugirean, Balica Florin Samuel – locul III la Campionatul Național de Box pentru Cadeți

Mondoc Adriana

Publicat

în

Sala Polivalentă din Satu Mare a găzduit în prioada 22 octombrie – 27 octombrie, finala Campionatul Național de Box pentru Cadeți, eveniment sportiv organizat de către Asociația Județeană de Box Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Federația Română de Box.

A fost o participare record, la care s-au prezentat 196 de boxeri repezentând peste 50 de cluburi și asociații sportive din întreaga țară. Antrenorul Gheorghe (Gigi) Constantin de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir s-a prezentat la competiție cu boxerul Balica Florin Samuel (foto), elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain” Cugir.

După eșecul din  semifinală în fața dinamovistului Adrian Florin, medaliat cu Bronz la Campionatul European de Box din Bulgaria, component al lotului național de box, pugilistul cugirean a urcat pe binemeritatul loc III de pa podiumul campionatului.  Un succes surpriză, având în vedere prima participare a boxerului la un concurs de anvergură.

,,Ca antrenor sunt mulțumit de evoluția elevului meu, care deși nu are în anul acesta decât patru partide oficiale, se dovedește pe zi ce trece, un boxer dornic de muncă și performanță.  Sunt bucuros de ambiția jucătorilor care vin la antrenamente, în ciuda faptului că specificul acestui sport este destul de dificil, dar și destul de frumos și atractiv. De aceea, îi invit pe toți tinerii care iubesc boxul să ni se alăture prin intermediul Asociației ,,Gigi Box” Cugir”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Constantin.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea