Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Birou Unic la primăria orașului Abrud: Un pas înainte în rezolvarea mai rapidă a problemelor cetățenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Birou Unic la primăria orașului Abrud: Un pas înainte în rezolvarea mai rapidă a problemelor cetățenilor

Începând cu luna curentă a acestui an, Primăria orașului Abrud pune la dispoziția cetățenilor un birou unic, pentru rezolvarea mai rapidă a problemelor cetățenilor localității.

„Începând cu luna mai, anul curent, vă anunțăm că am amenajat pentru confortul dumneavoastră, dar și pentru o rezolvare imediată a oricărei nevoi în relația cu administrația locală, în holul de la intrarea principală a Primăriei Abrud, un Birou Unic, complet funcțional și operațional.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vă îndemnăm, așadar, indiferent cu ce problemă veniți la noi spre rezolvare, să intrați în Biroul Unic și colegele noastre care lucrează acolo vă vor indica cu amabilitate care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru o rezolvare ușoară și imediată.

Fie că vorbim de audiențe, de înregistrări de documente, de taxe și impozite sau pur și simplu de o simplă informație, acest Birou Unic a fost gândit special pentru dumneavoastră, cu scopul de a ne arăta disponibilitatea în relația cu cetățenii, dar și ca o dovadă că Abrudul intră în categoria orașelor care pun cetățenii și nevoile lor cetățenești în prim planul relației de colaborare cu Administrația locală.

Încă de pe acum vă mulțumim tuturor pentru amabilitatea cu care ne veți lăsa sugestii ori propuneri, atât pentru îmbunătățirea funcționării acestui Birou Unic în particular, cât și pentru bunul mers al întregului aparat de specialitate al primăriei noastre”, a transmis Cristian Alexandru Albu, primar al orașului Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea